Zdravim všechny,
mám jeden dotaz. Přeinstaloval jsem drivery na MB od Nvidie a nyní nenaběhne přihlašovací stránka ve windows, blikne blue screen a následuje restart. Bohužel obnovení systému nepomůže, jelikož poslední bod obnovení je po přeinstalování ovladačů, ale při diagnostice to samo rozpozná, že je problém ve zmíněných ovladačích. Původní DVD s drivery mám, ale nevím, jak to přes příkazový řádek dostat nazpět a jestli to vůbec jde...
Díky za případnou pomoc
Chybné ovladače -> Nenaběhne přihlášení Vyřešeno
Re: Chybné ovladače -> Nenaběhne přihlášení
zkoušel si přes orig win DVD opravit systém? O data nepřijdeš. Nebo pak teda přeinstalovat, při čemž bych si teda data už radši zálohoval...
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Odeber ovladače v nouzovém režimu.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Zkoušel, je tam i možnost přidat ovladač z mechaniky, ale problém je, že nevim, co přesně to vyhazuje... Nouzový režim nelze spustit, padá to stejně jako přes normální režim
EDIT: Nouzový režim nelze vůbec zvolit, když se dostanu přes F8 do nabídky, je tam pouze WINDOWS 7/VISTA/SERVER (pointer nebo Debug - Pointer nebo NO Slic apod.)
EDIT: Nouzový režim nelze vůbec zvolit, když se dostanu přes F8 do nabídky, je tam pouze WINDOWS 7/VISTA/SERVER (pointer nebo Debug - Pointer nebo NO Slic apod.)
Ještě bych to doplnil o jedno řešení, pokoušel jsem přes emulátor Wine na Linuxu (Ubuntu) instalovat původní ovladače, ale docházelo k errorům a tak mě napadlo pouze zkopírovat dané ovladače přímo do Windowsů přes nějaký file manager v tom Linuxu. Otázka tedy zní, kam přesně ty ovladače překopírovat (pokud to vůbec jde nějak z tý instalačky dostat)...
Děkuji za reakce
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Pro 2011 14:01) ---
VYŘEŠENO
Jediné co stačilo, bylo překopírovat původní ovladač Nvsmu.sys do windows/system32/drivers. To jsem udělal v prostředí Zorinu. Nyní se bez problémů přihlásím a přeinstaluju všechny ovladače. Děkuji za reakce. LR
Děkuji za reakce
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Pro 2011 14:01) ---
VYŘEŠENO
Jediné co stačilo, bylo překopírovat původní ovladač Nvsmu.sys do windows/system32/drivers. To jsem udělal v prostředí Zorinu. Nyní se bez problémů přihlásím a přeinstaluju všechny ovladače. Děkuji za reakce. LR
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1599
-
od kecalek