Sdílení problém
Sdílení problém
Mám nainstalovany win xp, a mam v nem vic uctu, a kdyz se do nektereho uctu prihlasim tak tam vidim i dokumenty i od druhych uživatelu v tento pocitac, nejde to nejak zrusit, jen abych videl ty svoje
Dá se to,ale proč bys to dělal je ti jasný že se do těch složek potom z toho účtu nedostaneš?Najeď doc.and seting na složku uživatele klikni pravím ,vlastnosti,zabezpečení,odebrat a odeber uživatele a pok v druhém účtu nebude vidět,ale taky se tam už nedostane.S přidáním práv je to ale složitější,musíš ještě přidat oprávnění celkem pakec.
- aproch
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Tak to moc pěkný nebylo...miklop píše:No moc jste mi teda neporadily...
Snažili se ti poradit 4 uživatelé a to, že jsi na to nakonec přišel sám je jistě chvályhodné. Na tomto fóru oceňuju především to, že se zde k řešení problémů přistupuje bez nějakého povyšování se nad ostatní (na rozdíl od mnoha jiných fór), bez zdůrazňování svého "know-how". Někdo prostě ví víc o něčem jiném než ten druhý a naopak a občas se vyskytne problém, který se buď nepodaří vyřešit, nebo jeho vyřešení je běh na delší trať. Tím víc se potom oceňuje, najde-li někdo řešení nastoleného problému, ale ne stylem "já jsem ten chytrý, vy ostatní za moc nestojíte...". Možná jsi to tak nemyslel, ale nějak tak to vyznělo. -
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2911
-
od Vítek Pokorný
Zobrazit poslední příspěvek
16 dub 2025 11:34
-