Dobrý den ,
Používám windows 7 u .
Když používám pc tak prostě po nějaké době se zasekne a je slyšet jen zpomalený zvuk znáte když zpomalíte píísničku o 100% tak něco takového a pc je seklé a nedá se nic dělat občas čekám a po 1 minutě až 2 se to vrátí zase zpět ale po malé chvilce se to zase sekne , stává se to spíše při hraní her ale občas se to stane i při klasickém prohlížení webu či pouštění hudby nebo filmu , nemá někdo představu o co jde ? Děkuju mnohokrát za odpovědi !!
PC se pravidelně na 1-2 minuty zasekává
PC se pravidelně na 1-2 minuty zasekává
Naposledy upravil(a) Ltb dne 05 bře 2012 11:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
-
- Pohlaví:
Re: Pc zásek
Vítej na PC-Help!
Nepíšeš co máš za počítač a zdroj, což jsou důležité informace. Způsobovat to může hodně věcí a často jsou na vině vysoké teploty GK. Zkontroluj teploty HW-monitorem.
Nepíšeš co máš za počítač a zdroj, což jsou důležité informace. Způsobovat to může hodně věcí a často jsou na vině vysoké teploty GK. Zkontroluj teploty HW-monitorem.
Re: PC se pravidelně na 1-2 minuty zasekává
Špatné chlazení komponentů.

Moje pc :
Procesor AMD Athlon(tm) II x4 640 Processor 3.00 GHz
Ram 8.00 GB
64Bit oper..
Grafická Karta : Ati Radeon HD 5700 series 1gb
Zdroj : Jsem kupoval nový asi za 1000 kc Je to 450 w : Myslím že je to Fortron Na zdroji je napsáno Fortron/source
Mám pocit že špatné chlazení to není protože větráku zde mám dost a pc je chlazeno dobře , naopak na starém pc jsem měl teploty kolem 60 vejš .
Děkuju za odpovědi !
-
- Pohlaví:
Stáhni HB, vypal jako bootovací. Najdeš na něm nástroje na kontrolu RAM a HDD.
Takže to stahnu a pak to vypalím na cd a dám při zapnutí ? omlouvám se , moc sem tomu neporozumel uz to stahuji :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Bře 2012 11:41) ---
Ach už vypaluji
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Bře 2012 11:41) ---
Ach už vypaluji
-
- Pohlaví:
Stáhneš, vypálíš a nabootuješ z něho. Najdeš tam memtest na kontrolu RAM a soft na kontrolu disku.
http://translate.google.com/translate?h ... ges/bootcd
http://translate.google.com/translate?h ... ges/bootcd
ten memtest mi nefunguje když to zapnu napíše to program přestal pracovat blablabla
A ten soft sem nenasel jen nejaky SoftPerfectrecovery a softperfectnetworkscanner
Mam verzi Hirens bootcd 14.1 tu nenjnovejsi jsem nemohl stahnout nevím proč nefungovalo :S
A ten soft sem nenasel jen nejaky SoftPerfectrecovery a softperfectnetworkscanner
Mam verzi Hirens bootcd 14.1 tu nenjnovejsi jsem nemohl stahnout nevím proč nefungovalo :S
-
- Pohlaví:
Tak to blabla bude asi důležitý!!! Máš tam nástroje na pevný disk - Hard Disk Tools. Tam si vyber podle výrobce disku, případně nějaký univerzální. Ta kontrola RAM je důležitá!
To blabla jsem myslel klassiku u windows jak pise že program přestal pracovat a je tam jen zavrit program . Jdu to zkusit
-
- Pohlaví:
Máš to vůbec bootovací CD? Musíš restartovat a ono se to zavede.
A do toho memtest zadám 8000 jelikož mám 8 gb pamet ?
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”