Dobrý den,
nevím zda je to dobře dat to sem ale system to je i když sítový ,ale je:-).Jsem na skole kde mame moznost stahovat pro vlastni ucely od Msdnaa zdarma.Před tydnem jsme si udělala domací sit pomoci win 7,ale lakalo by me mit vlatsni server a připojovat se k nemu odkudkoliv ze sveta se sveho NB a jinych pc ,proste co bych komu povolila.Predpokladam ,že v tom se prave windows server lisi od win 7 domaci site, a sice ,že umožnuje sdilet slozky a svazky po celem svetea ne jen tem co jsou na routeru domaci site...
Tak teda: mam PC,pripominam ,ze zatim to chci jen zkouset nechci tvořit žadna RAID pole ani nato nemam extra PC.Mam volny HDD na zaloznim PC a je to klasicke PC core2duo ,4gb DDR 2(nebo je nutne mit specilani PC???)Tam bych si windows server chtela nainstalovat,myslite,ze tro pujde a ze to bude fungovat? Skola ,resp. msdnaa nam nabizi nekolik verzi na stazeni a ja absolutne nevim jakou stahnou,jsem ekonomka,ale protoze je tu i IT specialziace mame k tomu pristup take ke vsemu co Msdnaa nabizi a vlastne sme se v 1 rocniku museli ucit algoritmizaci s ITkama.Prikladam screen co je v nabidce.Anglictina mi nevadi jen nevim jakou verzi.No jeste teda nabizi bud: Microsoft Hyper-V Server 8 nebo Microsoft Windows Server 8 oboje davam do prilohy a prosim o radu.dekuju
Windows Server 2008 .Jak nejlepe na něj...?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows Server 2008 .Jak nejlepe na něj...?
1. Na sdileni 'do sveta' ti staci stavajici Win7, je to jen otazka nastaveni opravneni na PC a portu na routeru
2. Na server nepotrebujes specialni HW (tj. staci uvedene PC)
3. Kdyz uz, tak normalni Server 8 (ne Hyper-V)
// 3.a tak hned ten prvni
2. Na server nepotrebujes specialni HW (tj. staci uvedene PC)
3. Kdyz uz, tak normalni Server 8 (ne Hyper-V)
// 3.a tak hned ten prvni
Naposledy upravil(a) zeus dne 31 bře 2012 11:05, celkem upraveno 1 x.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Windows Server 2008 .Jak nejlepe na něj...?
dobre dekuji, a co teda z tech normalnich Server 8 bych mela stahnout je tam u kazdeho neco napsane viz.tak fotka.Ja si to proste jen chci vyzkoušet ,zajima mě to jak to funguje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8198
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30