jak přeinstalovat v nb jenom jeden svazek?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

makinek
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

jak přeinstalovat v nb jenom jeden svazek?

Příspěvekod makinek » 04 dub 2012 17:15

Dobrý den,
chtěl bych poprosit o radu.

Mám už přes rok nb HP ProBook 4330s a chtělo by to přeinstalovat (strašně pomalé načítání všeho).
Jenom mám menší problém, mám hdd rozdělený na tři svazky (nevím zda to píšu dobře) prostě C,D a E.

Momentálně data z D a E nemám kam uložit a potřeboval bych tedy jenom přeinstalovat Cčko jde to nějak? Měl jsem nb od lenova a tam se mi vždy přeinstaloval celý hdd, když jsem spustil instalaci win od lenova což teď přijít o všechny data by mě asi trefilo :smile:

Mám windows 7 od hp na hdd

Děkuji za rady

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: jak přeinstalovat v nb jenom jeden svazek?

Příspěvekod Myloš » 04 dub 2012 17:24

Nerozumím tomu, co je to přeinstalovat svazek. Přeinstalovat můžeš program, přeinstalovat můžeš operační systém, ale jak se přeinstalovává partition?
Máš na mysli zřejmě to, že chceš znovu nainstalovat Windows, které jsou na céčku, tak, aby byly opět na céčku, ale ostatní pártyšny aby zůstaly beze změny, že?

Pokud budeš instalovat Windows z klasického instalačního média, pak se Windows skutečně nainstalují jen na céčko, pokud si ho jako cíl instalace vybereš.
Jestliže chceš ale provést nějakou obnovu pomocí recovery oddílu či podobného nástroje, pak záleží na výrobci, jak tento obnovovací program nastavil.

Pokud jde o uložení dat, tak i kdybys měl disk plný po okraj, neříkej, že si nemáš od koho půjčit exterňák, nebo nemáš možnost data dočasně uložit do jiného počítače – jestli jsi nedokupoval disk, tak tvůj model má 320GB, což opravdu není nijak moc.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

makinek
Level 1
Level 1
Stav:

Re: jak přeinstalovat v nb jenom jeden svazek?

Příspěvekod makinek » 04 dub 2012 18:09

asi jsem to napsal špatně bavím se o přeinstalování windows 7 na Cčku.

Klasické cd nemám neboli kupoval jsem win s nb a ty jsou nainstalované a uložené na hdd, můj HDD má 1TB, ano mám jak externí hdd tak i druhý pc, ale bohužel cca 700GB fotek a dat nemám kam teď uložit a ani čas na přetáhování něco dám se něco zase tam...

Proto jsem psal i název nb jelikož jsem spíše čekal zda někdo nenapíše kdo má s win 7 od výrobce hp zkušenost s přeinstalováním.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”