Ahojky
Nevíte co je nejlepší si u asc zaškrtnout u hlub. údržby ,aby se pak počítači nějak neuškodil? :)
Dík za odpovědi.
Advenced Systemcare 5
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Advenced Systemcare 5
Všechno kromě defragmentace, ta je k ničemu. K defragmentaci doporučuji O&O Defrag. Tam ve výběru způsobu defragmentace vybereš COMPLETE /access (defragmentace podle nejčastějčího používání souboru).
Taky doporučuju Optimalizaci přes O&O Defrag, je to v Jobs, tam si nastavíš čas atd. Já osobně to jednou za dva měsíce (když fragmenty překročí 5%) nechám přes noc. Obojí. Optimize /Complete a Acess. V případě, že to chci urychlit a spěchám tak třeba Stealth nebo SPACE.
Jinak k ASC. Nějak mi to v životě neuškodilo. Je třeba si ale pohrát s nastavením jednotlivých čištění. Udělej si to podle sebe, není to nic těžkého.
Taky doporučuju Optimalizaci přes O&O Defrag, je to v Jobs, tam si nastavíš čas atd. Já osobně to jednou za dva měsíce (když fragmenty překročí 5%) nechám přes noc. Obojí. Optimize /Complete a Acess. V případě, že to chci urychlit a spěchám tak třeba Stealth nebo SPACE.
Jinak k ASC. Nějak mi to v životě neuškodilo. Je třeba si ale pohrát s nastavením jednotlivých čištění. Udělej si to podle sebe, není to nic těžkého.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Advenced Systemcare 5
O&O je placený a pochybuju,že ho bude kupovat.Na defreagmentaci stačí systém nebohttp://www.slunecnice.cz/sw/defraggler/
Advanced system byl dobrý do verze 3.Teď je to více méně brzdící soft,který má snahu uškodit pc.
Advanced system byl dobrý do verze 3.Teď je to více méně brzdící soft,který má snahu uškodit pc.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”