registrace win XP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Billy.
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

registrace win XP

Příspěvekod Billy. » 01 bře 2007 20:22

Ahoj, mam windows XP po instalaci jsem je aktivoval ale klikl jsem " registrovat později " jě ta registrace nějak nutná? mam okna ted aktovavný a vsechno je v poradku, ale nemužu ted nikde najit jak si je zaregistrovat. je to bezpečne registrovat si je na jmeno a adresuu.. nemuže se pak stat kdybych stahoval nejake veci z internetu že by tam figurovalo rovnou moje jmeno?

Reklama
Avalanche
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Avalanche » 01 bře 2007 20:29

Já všechno, co se nemusí registrovat, neregistruji.......obzvlášť u tech tydýtů z Microsoftu® :D. Řekl bych, že tou registrací si moc nepomůžeš........jsem názoru, že je to zbytečnost. Jinak u stahování filmů by si tě zřejmě našli podle IP adresy.

Billy.
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Billy. » 01 bře 2007 20:34

nemůže se pak stát že nekdo pomoci nejakeho červa nebo jieho programu zjisti moje registracni cislo a zaregistruje si ho na sve jmeno?

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 01 bře 2007 20:36

Registrace a ověření legální kopie je u MS povinná. Teď máš pravděpodobně aktivovaná Windows,ale registraci to chce kvůli legálnosti (čili potvrzení o tom, že sis koupil origoš ty). Registrace se připomene sama. Není třeba dávat adres, lze aktivovat i na čísle MS zdarma 800...... Bez adresy, jen kecáš s automatem
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 01 bře 2007 20:38

Billy píše:nemůže se pak stát že nekdo pomoci nejakeho červa nebo jieho programu zjisti moje registracni cislo a zaregistruje si ho na sve jmeno?

Registrace probíhá na jedný lince: Ty-MS.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.

Avalanche
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Avalanche » 01 bře 2007 20:40

V manuálu se píše, že registrace je zcela dobrovolná. Aktivace se musí uskutečnit do 30ti dnů. Navíc kterej idiot by si registroval pálený. A s ověřením pravosti---po nějaký době se ti stejně nainstaluje aktualizace, která si to zjistí a informuje tě v případě, že je kopie nelegální.

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 01 bře 2007 20:53

Avalanche píše:V manuálu se píše, že registrace je zcela dobrovolná. Aktivace se musí uskutečnit do 30ti dnů. Navíc kterej idiot by si registroval pálený. A s ověřením pravosti---po nějaký době se ti stejně nainstaluje aktualizace, která si to zjistí a informuje tě v případě, že je kopie nelegální.

Samozřejmě,ale chceš-li dobrovolně záplaty,aktualizace a nápovědu......Dobrovolně-povinně diktuj

Z toho co píše má spíše obavy o registrační a licenční čísílko, takže bude asi pravý. Jen si kousnout :lol: :lol: :lol:

Avalanche
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Avalanche » 01 bře 2007 20:58

Spíš by mě zajímalo, co se vlastně stalo, že když sem posledně aktivovával XP vyjela na mě hláška, že instalační číslo vypršelo. Musel sem aktivovat telefonátem na Microsoft®.

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 01 bře 2007 21:15

Možná MS omezil počet registrací na jedno číslo z jednoho compu. Nebo něco podobnýho,ale taky mám dojem,že měnily systém registrací a generátoru licencí.
Já to taky dělal,když jsem vyhodil wba protože mělo 300 MB// protože se do něj neco cpalo :bigups:
Naposledy upravil(a) Damned dne 01 bře 2007 21:30, celkem upraveno 1 x.

Avalanche
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Avalanche » 01 bře 2007 21:19

Možná, ale sem zvědavej, až budu někdy zese formátovat, co se stane. Nikdy si v počítači neumím udržet pořádek.

MarekRaušer
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

j

Příspěvekod MarekRaušer » 01 bře 2007 21:40

Možná MS omezil počet registrací na jedno číslo z jednoho compu. Nebo něco podobnýho,ale taky mám dojem,že měnily systém registrací a generátoru licencí.

To je pravda.Když sem naposled registroval udělaloto to samé,musel sem přes tel. a šlo to.
Asi v tom maj pěknej bordel.
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!

franticek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod franticek » 02 bře 2007 11:07

Pokud se neměnila HW konfigurace PC, mělo by stačit zkopírovat soubor wpa.dbl z adresáře system32 z před reinstalem a poté ho vrazit zpět.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”