Zdravim na ploše mi mizí pořád stejné ikony her. Zjistil jsem, že to jsou ty, které nevytváří při instalaci ilonu automaticky. Nevíte proč mizí?
Přikládám foto.
Mizení ikon
Mizení ikon
MB: MSI Z87-G45 Gaming CPU:Intel Core i7-4770K (OC @ 4GHz) [b]Fan: Noctua NH-U12P SE2 RAM:[/b]Kingston HyperX Fury Black 1600 MHz 2x8GB GPU: nVidia Asus GTX 960 Strix (4GB) SSD: Samsung 850 EVO 240GB + 840 EVO Basic 120GB HDD: 2TB WD Red + 1TB Samsung HD103SJ Zdroj: Seasonic M12II-620W Case: FRACTAL Define R4 Black Pearl OS: Win 10 Pro (64-bit)
Re: Mizení ikon
Používáš CCleaner? Nemáš v něm zatrhnutý zástupce na ploše?
Popř. jinej čistící program.
Popř. jinej čistící program.
Just Fucking Google It!
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mizení ikon
Tohle mi dělalo taky. U mne to byl vir, který jsem odstanil Avirou. U tebe to, ale může bát nějakým čistícím programem: Jako je např. ccleaner, Advanced system care, ten mimochodem na ploše vidím... apod...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”