Skryté systémové složky v Dokumentech (vyřešeno)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Skryté systémové složky v Dokumentech (vyřešeno)
stala se mi podivná věc ve windows commanderu, ze složky Dokumenty mizmizeli složky Obrázky, Filmy a Hudba, prostě ty klasický složky co sou tam automaticky od instalace systému, jediná možnost, jak je zobrazit je tak, že v nastavení commanderu zaškrtnu možnost zobrazovat skryté a systémové soubory, ale s tim se mi objeví i spousta dalších věcí, které prostě nepotřebuju a vadí mi tam, v průzkumníku žádný problém neni...nevíte někdo co s tim je? problém se objevil asi před dvě ma dny, po instalaci icon packu, mohlo by to mít nějakou souvislost? když v icon pack manageru vrátím vše do původního stavu, žádná změna... prosím poraďte...
Když máš zobrazené ty skryté soubory, najeď na složku, klikni pravým tl. a vyber vlastnosti. Dole je pak možnost odškrtnout, jestli jsou skryté. Popřípadě si stáhni total commander a na konci máš sloupeček Attribut - pomocí menu můžeš attributy editovat a měnit(r - jen na čtení, a - archivovat<přesune se nejprve do koše, význam pro zálohování>, h - skrytý, s - systémový). Je na to i příkaz attrib v příkazovém řádku, ale to asi nebude nic pro tebe.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 360