Ahoj,
mám problém: po restartu PC, nebo přihlášení uživatele se ikony na ploše seřadí od levého horního rohu podle abecedy.
Operační systém: Windows XP HE SP3. Počítač byl napaden , spyware Security Shield byl úspěšně odstraněn, ale tento stav zůstal.
Dá se to napravit??
Dík
Ikony na ploše po restartu Vyřešeno
Ikony na ploše po restartu
martenov
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ikony na ploše po restartu
Pravým tlačítkem myši klikni na plochu a zruš volbu Seřadit ikony podle ...
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Ahoj, dík za odpověd',
volba Seřadit podle aktivní není. Situace je taková, že mohu ikony na ploše umístit libovolně,
tento stav trvá, dokud neprojde restart nebo odhlášení a přihlášení uživatele. Pak se ikony přeskupí.
Dík
volba Seřadit podle aktivní není. Situace je taková, že mohu ikony na ploše umístit libovolně,
tento stav trvá, dokud neprojde restart nebo odhlášení a přihlášení uživatele. Pak se ikony přeskupí.
Dík
martenov
-
- Pohlaví:
Nemáš na ploše ICQ a u něho zapnutou funkci dokovat?
Navštiv sekci Hijak This a podle návodu který je tamtéž /anebo ho mám v podpisu/ požádej o kontrolu logu.
Navštiv sekci Hijak This a podle návodu který je tamtéž /anebo ho mám v podpisu/ požádej o kontrolu logu.
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
http://www.slunecnice.cz/sw/restore-desktop/
Program jsem používal a nemůžu si stěžovat. Rozmístíš ikony, jak potřebuješ, klik pravým myšítkem na plochu, zvolíš "Save desktop". Pokud se ti ikony zase rozhodní, opět pravým na plochu a zvolíš "Restore desktop" a je hotovo. Jednoduché, rychlé, funkční...
Program jsem používal a nemůžu si stěžovat. Rozmístíš ikony, jak potřebuješ, klik pravým myšítkem na plochu, zvolíš "Save desktop". Pokud se ti ikony zase rozhodní, opět pravým na plochu a zvolíš "Restore desktop" a je hotovo. Jednoduché, rychlé, funkční...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
-
- Pohlaví:
Na toto já už léta používám bezvadný a jednoduchý Dips, pokud ale rozhození ikon způsobuje nějaký vetřelec v počítače je třeba se ho nejprve zbavit.
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je samozřejmě pravda.
Mě ikonky zlobily právě i bez vetřelců
A tyto prográmky jsou účinné :-)
Mě ikonky zlobily právě i bez vetřelců

AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
Re: Ikony na ploše po restartu Vyřešeno
Ahoj,
díky za odpovědí, ICQ nepoužívám, nainstalované, odtud problém nehrozí.
Jak jsem psal na začátku, odstranil jsem spyware Security Shield, ale asi ne úplně.
Problém nastává skutečně po restartu, nebo po opětovném přihlášení stejného uživatele.
Po přihlášení jiného uživatele je vše O.K.
Podobný problém jsem našel na fóru už během roku 2008, bohužel zůstal bez odpovědi.
Programy na fixaci ikon na ploše jsem zkoušel, ale po každém restartu to dělat znova?
Dík ještě jednou, pošlu pro jistotu log na kontrolu.
Hezký víkend!
díky za odpovědí, ICQ nepoužívám, nainstalované, odtud problém nehrozí.
Jak jsem psal na začátku, odstranil jsem spyware Security Shield, ale asi ne úplně.
Problém nastává skutečně po restartu, nebo po opětovném přihlášení stejného uživatele.
Po přihlášení jiného uživatele je vše O.K.
Podobný problém jsem našel na fóru už během roku 2008, bohužel zůstal bez odpovědi.
Programy na fixaci ikon na ploše jsem zkoušel, ale po každém restartu to dělat znova?
Dík ještě jednou, pošlu pro jistotu log na kontrolu.
Hezký víkend!
martenov
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7739
-
od StOrKcZ