Dobrý den, potřebuju pomoct s instalaci češtiny do anglickeho windowsu na netu jsem zjistil že to mám udělat přes ovladaci panely -> jazyk a oblast ale tam nemam jazyk zobrazeni klaavesnici nahoře mám jak má být ale pak tam nemam ten jazyk zobrazeni jak si to tam mám přidat???
Děkuji za odpověď
instalace Češtiny do windows 7 professional
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: instalace Češtiny do windows 7 professional
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Tuším, že to jde i přes aktualizace u volitelných balíčků jsou language packy. Jde to takhle měnit jen u určitých distribucí. Ultimate se to týká určitě a ty další nevím.
Tuším, že to jde i přes aktualizace u volitelných balíčků jsou language packy. Jde to takhle měnit jen u určitých distribucí. Ultimate se to týká určitě a ty další nevím.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Nelze
Musis mit verzi Ultimate nebo Enterprise
Musis mit verzi Ultimate nebo Enterprise
v professional jsem to nenašel prošel jsem všechny volitelne aktualizace, je nějaka dalši možnost???
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Srp 2012 14:04) ---
proč nejde dat češtinu do professional???
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Srp 2012 14:04) ---
proč nejde dat češtinu do professional???
http://lmgtfy.com/?q=cestina+windows+7+professional prvni odkaz, v komentech sou dokonce odkazy na jazykovy balicek, pokud nefungujou nebo sou starsiho data, verim ze najdes jinde novejsi. Pokud mas legalni system, je mozne ze timhle zasahem prijdes o nejakou zaruku, legalitu, porusis smluvni podminky EULA, taky ti nezarucuju funkcnost reseni.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Umele omezeni ze strany vyrobce, tedy Microsoftu. Pokud nahodou nemas MUI verzi, nehnes s tim (i pres zminovany odkaz).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Reknu to asi takhle: instalace do jakekoliv jine verze nez je Enterprise a Ultimate neni legalni. To, jestli je technicky proveditelna, resit nebudeme.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34
- 8347
-
od lucaso84
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 14:15