Zdravim, nějak sem to zmrvil, nevim jak mám vrátit zpět ikony na původní stav. Když chci něco spustit tak musí jít do místa kde je program (hra) nainstalován. CÍl mám správný. Všechny ikony mají stejný vzhled. Foto nemůžu dát, protože mi nejde spustit malování. A nahrád to sem v žádným souboru nejde anebo je to nad 3 MB. Porad'te prossím co s tím.
//Ltb: Uprava nadpisu
Ikony na ploše mají stejný vzhled a jsou nefunkční
Re: IKONY NA PLOŠE
Podívej se, jestli se Ti někam nepřesunula "Plocha".
Má být v Tento počítač - Místní disk "C" - Documents and settings - "admin" (jméno) - Plocha.
Pokud tam není, někam jsi ji Ty nebo PC přesunul a pak Ti pochopitelně nejde žádný zástupce - nefungujou cesty.
Má být v Tento počítač - Místní disk "C" - Documents and settings - "admin" (jméno) - Plocha.
Pokud tam není, někam jsi ji Ty nebo PC přesunul a pak Ti pochopitelně nejde žádný zástupce - nefungujou cesty.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Ikony na ploše mají stejný vzhled a jsou nefunkční
No samo by se to těžko přesunulo a hlavně by to na to nemělo mít vliv.. já jsem schválně zkusil přesunout tu "složku" plochy do dokumentů ale ikonky byly stále funkční....
Naposledy upravil(a) Luis dne 04 srp 2012 10:07, celkem upraveno 3 x.
CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 580 8GB GDDR5
MB: MSI B450-A Pro
RAM: Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3000
PSU: Be quiet! System Power 9 - 600W BN247
SSD: Intel SSD 660p, M.2 - 1TB
GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 580 8GB GDDR5
MB: MSI B450-A Pro
RAM: Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3000
PSU: Be quiet! System Power 9 - 600W BN247
SSD: Intel SSD 660p, M.2 - 1TB
Zkusil jsem přemýšlet a něco vymyslet, bohužel nevyšlo to. Ale zkusit se má když ne všecko, tak leccos.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
¨Tam se změnila asociace a ta rasa od Žbekyho je plně funkční.
Documents and settings tam vůbec nemám, jemon Knihovny-Dokumenty, a rada od Žbekyho je na nic, prostě mi to nejde (torrenty sem neinstaloval).
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Srp 2012 11:50) ---
Nejde mi nastavit předchozí verze u ikon přes vlastnosti a maj typ LNK.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Srp 2012 11:50) ---
Nejde mi nastavit předchozí verze u ikon přes vlastnosti a maj typ LNK.
Co máš za OS?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusil jsi vubec ten odkaz?
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Hmm, asi to není jen o vzhledu, když zástupci jsou zároveň nefunkční, asi tam máš nějakýho neřáda.
Nejlíp, když to projedeš Hijackthisem a výsledný log skopíruješ a vložíš do sekce hijackthis ke kontrole.
eventuelně zkus ještě XdN tweaker viz (dole) http://1url.cz/BuI5
Nejlíp, když to projedeš Hijackthisem a výsledný log skopíruješ a vložíš do sekce hijackthis ke kontrole.
eventuelně zkus ještě XdN tweaker viz (dole) http://1url.cz/BuI5
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
HiJackThis jsem nenašel kde je soubour nainstalovaný, ikona tam je, tam kde je cesta instalování to prostě není, a s XdN Tweaker nevim jak mám pracovat? :(
Pokud jsi ho (hijackthis) nainstaloval tak buď je na C: ...., nebo files > trend micro > hijackthis...
Nějaký google návod na XdN Tweaker
Nějaký google návod na XdN Tweaker
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4486
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
19 dub 2025 17:47