Dobrý den,Při defragmentaci mi na 33% naskočí tabulka disk byl defragmentován,ale některé soubory nebyli defragmentovány -dám zobrazit zprávu,kde by měli být soubory zobrazeny a nejsou... Tak jsem si stáhl O&o defrag a tam defragmentace doběhne úspěšně,v čem by mohl být problém?? A po té dám kontrola disku a ta napíše chybu a když tu kontrolu dám v O&O defrag tak se sekne na 33% což je 2fáze kontroly rejstříků a cca po 5 minutách doběhne do konce a napíše Souborový systém poškozen..jedná se o disk C (-NTFS-CHKDSK),psal jsem už také CHKDSK do spustit a také jsem tam dával opravit ale stále stejné a bez úspěchu,kdyby s te měli někdo nějaké rady či nápady,všechny uvítám krom formátování disku(C-NTFS-CHKDSK)y.
Děkuji,přeji pěkný zbytek dne Pavel.
PS: Kdyby s te chtěli nějaké obrázky či něco podobného,napište a dodám..
Nejde mi Defragmentovat disk a kontrola hlásí také chybu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde mi Defragmentovat disk a kontrola hlásí také chybu
Pokud se i po kontrole disku i po opravě stále vyskytují chyby, je nejspíš disk poškozen. Je tedy nejvyšší čas si zálohovat data o která nechceš přijít. Disk již není nejspíše schopen nahradit poškozené sektory. Doporučuji si stáhnout program na kontrolu disku ze stránek výrobce disku a disk jim zkontrolovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
mmnt hned 
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Srp 2012 18:16) ---
Tak tu máš foto s toho programu,snad ti to nějak pomůže

--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Srp 2012 18:16) ---
Blue Spirit píše:Dej screen z http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
Tak tu máš foto s toho programu,snad ti to nějak pomůže
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže je nejvyšší čas archivovat data a šetřit na nový disk.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
To ano a když se dáváš screen tak ho ořízni. Plocha nejen že nikoho nezajímá, ale zbytečně to zabírá místo!
Takže se s tím nic dělat nedá jo ? Protože jsem dělal preventivně každý týden defragmentaci kontroly a ze dne na den to udělalo todle...
Kdybych disk naformátoval,musel bych instalovat znovu windows a systémové složky?? A pomohlo by to vůbec? Nebo rovno koupit nový disk ?
Kdybych disk naformátoval,musel bych instalovat znovu windows a systémové složky?? A pomohlo by to vůbec? Nebo rovno koupit nový disk ?
Naposledy upravil(a) PavelCZE dne 29 srp 2012 18:42, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
To určitě nebylo ze dne na den, ale jenom to ještě defragmentaci pustilo. Ten disk může klidně fungovat dva měsíce anebo rok, ale mohou se ztrácet data a jednoho dne už nenajde systém!
Data na něm jsou furt všechna
-
- Pohlaví:
Zatím! No, opravit to nejde, takže jak psal Pic, i když osobně bych místo šetření kupoval ihned. :-)
Edit: Krom toho zda tam jsou všechna data poznáš, až nějaký dokument nepůjde otevřít.
Edit: Krom toho zda tam jsou všechna data poznáš, až nějaký dokument nepůjde otevřít.
Tkže Formátování by nepomohlo? Takže vyhodit koupit?:D
-
- Pohlaví:
Nepomohlo, místo formátování raději zálohuj data, anebo kup nový a data přetáhni.
Na ten nový nainstaluješ systém s programy, a tento může sloužit jako druhý na nepotřebná data - resp. nedůležitá.
Na ten nový nainstaluješ systém s programy, a tento může sloužit jako druhý na nepotřebná data - resp. nedůležitá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7804
-
od Renee