TEMPORARY INTERNET
TEMPORARY INTERNET
Dobrý deň, mám windovs XP profesionál a takýto problém niekomu z rodiny sa podarilo na počítači zmazať nehnevajte sa neviem to pomenovať tak to pomenujem laicky. Na disku v ikonke document and settings potom otvorim ikonku počítač tam otvorím LOCAL SETTINGS a potom ked otvorím Temporary Internet Filles mali by asi byť nejake subory alebo ikonky aspoň tam boli a teraz tam niesu a stále keď sa spustí antivr. program NOD 32 tak tam ostane na tejto položke stáť akoby nevedel čo ďalej párkat mi na lište vyskočil aj žltý trojholník že mám otvoriť nejakú zložku ale neviem akú. V adresáry Temp na Local settings mám zas neskutočne veľa ikoniek asi 6 a je tam aj ikonka Temporary Internet Files Dá sa to nejakým laickým sposobom dať do poriadku? Keď som reštartoval počítač tak sa mi zobrazilo niečo kde ma upozornilo že nejaké súbory budú skrátene a ešte niečo len to prebehlo rýchlo. Neviete mi niekto poradiť????, Ďakujem
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je adresář pro dočasné soubory z internetu. Spusť kontrolu systémového disku - Tento počítač - klikni pravým myšítkem na disk C a zvol Vlastnosti - Nástroje - Zkontrolovat a zaškrtni obě okénka oprav a pak Spustit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Teraz uz to ide dobre aj ked v tej zlozke tempor. inter. files nie sú žiadne ikonky len spustu nejakych nezmyslov. A uz som to vymazal. A je potrebne mazať aj zapis v zložke TEMP?
Tiež sa chcem ešte poradiť nainštaloval som nejaky program Spyware Terminátor na ochranu počítača avšak stále keď niečo sťahujem tak mi to blokne. A ešte jedna vec odkedy mám ten program nemožem nainštalovať prehrávač wind. media player 11. a pritom v počítači mám verziu 10. Je to normálne že ten win. media player 10 mi prehráva fimy ale v zložke pridať alebo odstrániť programi mi nefiguruje je to správne?
Tiež sa chcem ešte poradiť nainštaloval som nejaky program Spyware Terminátor na ochranu počítača avšak stále keď niečo sťahujem tak mi to blokne. A ešte jedna vec odkedy mám ten program nemožem nainštalovať prehrávač wind. media player 11. a pritom v počítači mám verziu 10. Je to normálne že ten win. media player 10 mi prehráva fimy ale v zložke pridať alebo odstrániť programi mi nefiguruje je to správne?
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak Spyware terminator mám také jen mám deaktivovaný rezidentní štít,protože na to používám jiný program.Pokud ti to blokuje musíš to nastavit v Rezidentním štítu a zde Nastavení.Pro začátek si dej všude ukazatele na prostřední Zastav škodlivý software a neznámý přístup.Pak už to musíš postupně sám nastavit povolovat nebo zakázovat.Pokud jde o ten WMP 11,že nejde nainstalovat to může mít různé příčiny..Máš např.SP2?V Přidat a odebrat by program figurovat měl
,ale zase to není úplně nutný.Jak už napsal Pic měl by být minimálně v těch součástích systému.

Naposledy upravil(a) liborek dne 14 dub 2007 20:39, celkem upraveno 3 x.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na čištění TEMP složek je dobrý CCleaner a nebo Advanced WindowsCare. Oba jsou v CZ. Navíc pomáhají udržet pořádek v registrech
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2973
-
od Alferi