Zdravím,
moje WIN7 si vždy stáhnou aktualizaci a potom čekají, dokud nevypnu PC, aby ji mohly nainstalovat. Jenomže já PC většinou nevypínám obvyklým způsobem, pouze hibernuji, jelikož je potom start systému rychlejší a mohu hned pokračovat tam, kde jsem skončil. WIN si ale po nějaké době začnou aktualizaci vynucovat - vyskočí okno, které začne odpočítávat 15 minut. Během těchto 15ti minut můžu buď odsouhlasit vypnutí systému a aktualizaci nebo mohu otravné okno odložit o 10 minut až čtyři hodiny. To také obvykle dělám. Pokud nestihnu do 15ti minut udělat nic, systém se automaticky vypne a nainstaluje aktualizace. Včera jsem měl rozdělánu nějakou práci a měl jsem napsané poměrně důležité poznámky v poznámkovém bloku. Pak jsem musel na chvíli od počítače, tak jsem ho jen dal do režimu spánku. Mezitím co jsem venčil psa se však systém nejspíš automaticky probudil, neb opět skončil čtyřhodinový interval. Vyskočilo okno, já u PC nebyl, takže jsem během 15ti minut nic neudělal a tak WIN vypnul PC, nainstaloval aktualizace a PC zase zapnul.
Já potom přišel domů a myslel jsem, že mě jebne - Google Chrome byl otevřený tak jak jsem ho nechal, se všema záložkama. Dokonce i Malování s printscreeny bylo jako když jsem odcházel. Ovšem poznámkový blok byl zavřený. V notifikační liště mi oznamovala bublina, že aktualizace byla úspěšně nainstalována. Dík!
Můj dotaz tedy zní:
Mohu nějakým způsobem získat ztracené poznámky z poznámkového bloku zpět?
Jak mám mým oblíbeným oknům říct, ať se mi neserou do práce a nevypínají samy počítač, že si sám určím kdy ho vypnu a kdy nainstaluju aktualizace?
Děkuji
Windows nainstaloval aktualizaci a já přišel o soubor
-
- Pohlaví:
Re: Windows nainstaloval aktualizaci a já přišel o soubor
Vítej na PC-Help!
Data která byla v bloku jsou nejspíš v čudu.
Pokud jde o aktualizace, pak některé restart vyžadují a je to třeba respektovat. Jediné co můžeš udělat je automatické aktualizace vypnout a nainstalovat si je až bude řas manuálně.
Data která byla v bloku jsou nejspíš v čudu.
Pokud jde o aktualizace, pak některé restart vyžadují a je to třeba respektovat. Jediné co můžeš udělat je automatické aktualizace vypnout a nainstalovat si je až bude řas manuálně.
Nevím, jak ve W7, ale taky existuje automatické zálohování dat, mj poznámek, textů (rozepsaných!) apod. Když si ho zapneš s intervalem třeba 10 min., automaticky Ti zazálohuje to, co za těch 10 minut uděláš.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Tak toto umí např. Word, u notepadu si nejsem jistý, leda by použil zálohovací program. Ale W7 nemám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4892
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
24 čer 2025 08:53