Můj problém začal s virem, který mi upravil soubory win., a po restartu pc mi smazal hall.dll a tak jsem to řešil instalačním CD , kdy jsem tam nakopíroval tento soubor, poté šlo o další soubor, tak jsem tam dodal i toto( knihovnu popř.) a poté byl problém se zavaděčem. Tak jsem pustil Obnovu systému před CD, jenže jsem se dostal po restartu do problému kdy mi před obnovou systému( nebo-li bezformátové instalaci ) systém zakousne u chybějícího souboru ( Viz. obrázek, jde tedy o SP2, toto je jen z netu příklad (příloha) Nicméně nejde na nic kliknout ani zadat nějaký příkaz,takže jsem na mrtvým bodě.... Byl mi doporučen reinstal WIN...
Ale já mám na Vás tuto prosbu: Koukal jsem zde, na XP na CD , a zajímalo by mě, zda-li z toho to CD bych dokázal otevřít outlook kde mám poštu?? Jestli by to vůbec šlo, protože jinak se nedostanu k záloze pošty, ani záložek atd... Dokážu se tam dostat z toho CD?? A taky kterou verzi spíše?? PE Builder anebo Reatogo-X-PE
Moje představa by byla asi taková: Vytvořit si CD s WIN, to spustit přes tyto WINDOWS se dostat do outlooku nainstalovného na tamtěch a stáhnout si poštu a kontakty atd... pak udělat zálohu ještě záložek z chromu a některých dokumentů a pak udělat reinstal s formátem celého ntb...... Jde to takto??? Nebo vůbec...
Popřípadě jsem někde četl, že tato chyba lze odstranit přes registry windows, kde se upraví některé atributy v LOCAL MACHINE ale nevím zda-li se k nim dostanu přes toto rozhraní???
Děkuji za informace :-)))) moc mi pomůžou ...
Dotaz k winlive cd
Re: Dotaz k winlive cd
Tohle by mělo být pro tvůj problém ...
stáhni Hirens Boot CD, soubor Hirens.BootCD.15.1.zip rozbal a soubor Hiren's.BootCD.15.1.iso vypal jako obraz disku na CD (např. pomocí BurnCDCC.exe..
a pak v bios nastav boot z cd a vlož CD a nabootuj z něho, zazálohuj co třeba,,,, a můžeš formátovat...ze svého install win CD..
stáhni Hirens Boot CD, soubor Hirens.BootCD.15.1.zip rozbal a soubor Hiren's.BootCD.15.1.iso vypal jako obraz disku na CD (např. pomocí BurnCDCC.exe..
a pak v bios nastav boot z cd a vlož CD a nabootuj z něho, zazálohuj co třeba,,,, a můžeš formátovat...ze svého install win CD..

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
zdravím, a zde je jsou i XP??? nebo jde jen o dosový program na kde si můžu udělat nějaké zálohy celých disků atd...??? Já bych se potřeboval dostat klasicky do win a prolézl starou verzi a zkusit si tam pohrát s registry či právě zazálohovat věci v outlooku.... Právě proto mě zajímá, zda-li se dokáži vůbec do takových to míst dostat přes nějaké Live XP....
Můžeš si vybrat např. do mini win XP ....
A protože tě to opravdu zajímá a chceš, tak hele koukej:
A protože tě to opravdu zajímá a chceš, tak hele koukej:

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2228
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 11:47