Zdravím. Na diskuzi JNP se teď řeší jeden problém a jelikož mne to zajímá tak to položím sem pro zkušenější. Tazateli se na C:\ vpravo dole objevuje ta nota, která je ve složce hudba. Viz scren.
http://img299.imageshack.us/my.php?imag ... pegbr0.jpg
Neví někdo co je příčinou a jak se toho zbavit?
Vlastnosti složky - vodotisk Vyřešeno
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Pohlaví:
Vyřešeno
Mám takovej dojem, že je právě v tý složce.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue Spirit píše:Dík za odpověď, potom mu ji předám. Jenom ještě napiš, kde ten soubor najít. Projel jsem všechno, ale nenašel jsem ho (i když nedávno jsem ho viděl?). Díky.
Musi to byt soubor Desktop.ini v te konkretni slozce - takze na tom C, kde se mu ta nota zobrazuje.
PS.: uz jsem mu tam odepsal, snad to ale najde.
Počítač: ANO! 

-
- Pohlaví:
James_Radlle píše:Blue Spirit píše:Dík za odpověď, potom mu ji předám. Jenom ještě napiš, kde ten soubor najít. Projel jsem všechno, ale nenašel jsem ho (i když nedávno jsem ho viděl?). Díky.
Musi to byt soubor Desktop.ini v te konkretni slozce - takze na tom C, kde se mu ta nota zobrazuje.
PS.: uz jsem mu tam odepsal, snad to ale najde.
Podle toho screenu to tam ale není, leda že by neměl povoleno zobrazovat skryté soubory. No nic, já mu ty Vaše rady předám a třeba si s tím poradí. Já si právě vzpomínám, že jsem ho nedávno někde viděl, ale kde ??? Teď jsem to teprve dočetl to P.S., takže nic předávat nebudu. Díky!

Spirite, skryté soubory určitě nemá povolené, protože v rootu systémového disku je těch skrytých souborů více (boot.ini, pagefile.sys,...) a já je tam nikde nevidím!
Desktop.ini se vytvoří v každé složce, když si nějak upravíš její nastavení (ikona, zabezpečení, apod.). A to nastavení je uloženo právě v tomto souboru.
Desktop.ini se vytvoří v každé složce, když si nějak upravíš její nastavení (ikona, zabezpečení, apod.). A to nastavení je uloženo právě v tomto souboru.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Mohlo by vás zajímat