Zdravím, když jsem začal install XP Professionáli, zadal jsem Product key a další krok mi napsal, že chybí nějaký soubor v c:/win/.. (koncovka .sys) a teď když zapínám PC tak mi to dá možnost
Spustit Home Edition
Spustit Professional (install)
Nevíte jak odstravním to "Spustit Professional (install)?" děkuji za odpovědi
Install XP Prof.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Install XP Prof.
A jak si to instaloval že ti to nabízí dva systémy? Nejspíš si nezformátoval disk, udělej to pořádně - http://www.lisak.cz/instalace-windows-xp.html
Re: Install XP Prof.
Start - Ovládací panely - Systém - Upřesnit - ve Spuštění a zotavení systému dej Nastavení - Upravit. V okně, které se Ti objeví - Poznámkový blok - jsou dva důležité řádky, v jednom najdeš mj. "Home" nebo "Home Edition", v tom druhém "Professional". Ten řádek s "Professional" smaž! Pozor, pokud smažeš něco špatně, budeš mít problém se startem systému. Tady máš obrázek, smažeš celý poslední řádek, i to, co je na obrázku "za rohem"!
Při zavírání Pozn. bloku potvrdíš Uložit změny - Ano - a restartuješ. Dál Tě to otravovat nebude.
Při zavírání Pozn. bloku potvrdíš Uložit změny - Ano - a restartuješ. Dál Tě to otravovat nebude.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”