Windows 7 + xp profesional

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

kayn
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Windows 7 + xp profesional

Příspěvekod kayn » 30 říj 2012 17:27

Zdravím ,

potřebovala bych poradit. V pc mám operační systém windows 7, všechno běhá v pořádku.Můj dotaz zní , mám dva disky , na kterých jsem měla dva systémy.Na jednom windows 7 na druhém XP .Problém je v tom že všechno běhalo v pořádku až do doby kdy jsem v klasických windows 7 kontrolovala disky a na jednom jsem měla 300Gb, vůbec to nešlo otevřít , tudíž jsem nemohla zjistit zda jsou to zálohy či co , tak jsem to prostě smazala.No koupila jsem si origošku hru která není kompatibilní s windows 7 ale pouze na XP , takže jsem chtěla přepnout klasicky v biosu druhý disk který tam sice vidím , ale pokaždé když ho nastavím nic se nestane a padnu zpět do windows 7 :-/ je možné že jsem z toho druhého disku ty XP smazala ? a co tedy ted ? Pc mám dvoujádro můžete mi poradit co ted ? taková radost když mi dnes přišla hra a nejde :-(

Reklama
Musky80
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Windows 7 + xp profesional

Příspěvekod Musky80 » 30 říj 2012 21:56

Windows Xp mas smazány. Ve w7 jde program spustit ve Windows xp módu. Co je to za hru?

Heroes Killer
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Windows 7 + xp profesional

Příspěvekod Heroes Killer » 30 říj 2012 22:10

Případně můžeš zkusit klasické spuštění hry jako správce a v režimu kompatibility pro Windows XP (klikneš na spouštěcí soubor hry pravým tlačítkem, zvolíš "Vlastnosti" a záložku "Kompatibilita").

Driver
nováček
Stav:

Možné řešení

Příspěvekod Driver » 02 lis 2012 10:55

Pokud to, ze jsi to "proste smazala" znamena, ze jsi to naformatovala, tak uz se ti z toho disku data nepodari obnovit. Pokud jsi pouze odstranila oddil, tak se to da jednoduse obnovit programem testdisk. Jinak doporucuju instalaci WinXP na naformatovany oddil, kde si hry budes moci zas plne uzivat. ;-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”