Games FWL odmítá naistalovat patch
Games FWL odmítá naistalovat patch
Zdravím , nevím přesně zda jsem ve správné kategorii , ale asi jo . Jde o to že hra Episodes From Liberty city (datadisky GTA IV) nejdou aktualizovat na poslední patch . Vypadá to následovně naistaluju hru EFLC zadám cd klíč a pak když chci updatovat hru na poslední patch 1.1.2.0 objeví se ikonka instalace od GFWL a pak to vyhodí tuto chybu : http://2i.cz/4a7ba78d5e . Dělá mi to poprvé v životě za celou tu dobu co tuhle hru hraju a vážně s toho šílím. Měl jsme dřív zálohu této hry , protože jsem v ní modoval a když se mi podařilo něco podělat prostě jsem nahodil zpátky zálohu . Záloha je ale smazaná , aktualizace jako directX apod naistalované , a jiné hry , jako třeba základní GTA IV fungují bez problémů a aktualizace se naistaluje okamžitě , prosím help 

-
- Pohlaví:
Re: Games FWL odmítá naistalovat patch
Nejsi ve správné kategorii, od toho je sekce HRY , ale už je to jedno.
Obrázky se vkládají sem, jako příloha - viz, Pravidla fóra
Koukal si se na ty podrobnosti, proč to selhalo?
Obrázky se vkládají sem, jako příloha - viz, Pravidla fóra
Koukal si se na ty podrobnosti, proč to selhalo?
No právě ti člověče nevím proč to selhalo , zde protokol :
Launching Title Update: "C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC\setup.exe" /selflaunch
Launching: C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC\TitleUpdate.msi ACTION=INSTALL REINSTALLMODE=amus LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC" TRANSFORMS=:Instance1 MSINEWINSTANCE=1
Error installing MSI at C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC\TitleUpdate.msi HR:0x80070667
Path: C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC\TitleUpdate.msi
Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:\ProgramData\Microsoft\GFWLive\Install\Logs\titleupdate.log"
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromMSI: LaunchEFLC.exe
InstallFolderFromCmdLine:
InstallFolderFromMSI:
InstallFolderFromRegkey: C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC\
OriginalProductCode:
InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\EFLC
Failed
Launching Title Update: "C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC\setup.exe" /selflaunch
Launching: C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC\TitleUpdate.msi ACTION=INSTALL REINSTALLMODE=amus LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC" TRANSFORMS=:Instance1 MSINEWINSTANCE=1
Error installing MSI at C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC\TitleUpdate.msi HR:0x80070667
Path: C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC\TitleUpdate.msi
Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:\ProgramData\Microsoft\GFWLive\Install\Logs\titleupdate.log"
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromMSI: LaunchEFLC.exe
InstallFolderFromCmdLine:
InstallFolderFromMSI:
InstallFolderFromRegkey: C:\Program Files (x86)\Without Compassion\EFLC\
OriginalProductCode:
InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\EFLC
Failed
-
- Pohlaví:
Také tomu nerozumím. To bude otázka pro nějakého gamera, což já nejsem. :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7804
-
od Renee