Přeinstalace w vista
- macicek
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přeinstalace w vista
já ty visti mám originál akorát nemám instalační cd ,tak jsem chtěl poradit jak to mám udělat.
HP Compaq 6730s,OS:Microsoft Windows Vista Home Edition,Procesor:Intel Pentium Dual-Core T3400 s frekvencí 2,16 GHz.Čipset:Intel GL40 Express.Paměť:3 GB DDR2 800 MHz,Displej:15,4"TFT WXGA LCD,Pevný disk:320 GB,5400 RPM,GK:Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
-
- Pohlaví:
Re: Přeinstalace w vista
To bys musel napsat co máš za notebook. Jasnovidci zde nejsou.
Kristalova koule hlasi HP Compaq 6730s
Mas tam recovery partition, spousti se to nejakou klavesou pri startu pocitace (je to v manualu, obnova systemu). DVD nepotrebujes.

Mas tam recovery partition, spousti se to nejakou klavesou pri startu pocitace (je to v manualu, obnova systemu). DVD nepotrebujes.
-
- Pohlaví:
Já se dle toho co má člověk v podpisu neřídím, často se totiž jedná o jiný stroj než o kterém se píše.
Při prvním spuštění je možné vytvořit zálohu.Provede se standardně na 13ks CD nebo 3ks DVD.Recovery CD/DVD je také možné vytvořit kdykoliv později avšak nesmíte si zrušit skrytou partition a vytvoření CD/DVD je možno pouze jedenkrát.
- macicek
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jedná se o notebook co je v popisu
HP Compaq 6730s,OS:Microsoft Windows Vista Home Edition,Procesor:Intel Pentium Dual-Core T3400 s frekvencí 2,16 GHz.Čipset:Intel GL40 Express.Paměť:3 GB DDR2 800 MHz,Displej:15,4"TFT WXGA LCD,Pevný disk:320 GB,5400 RPM,GK:Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
- macicek
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mám problém ten manuál my někdo dobře uklidil nedá se někde zjistit jakou klávesou se spouští ten recovery partition
-
- Pohlaví:
Obávám se, že nyní už to nepůjde.
http://info.mironet.cz/7-vyhod-mironetu ... oteboocich
Při prvním spuštění je možné vytvořit zálohu.Provede se standardně na 13ks CD nebo 3ks DVD.Recovery CD/DVD je také možné vytvořit kdykoliv později avšak nesmíte si zrušit skrytou partition a vytvoření CD/DVD je možno pouze jedenkrát.
http://info.mironet.cz/7-vyhod-mironetu ... oteboocich
- macicek
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
proč myslíš?
-
- Pohlaví:
Protože píšou Při prvním spuštění je možné vytvořit zálohu.. To chápu jako že tě to na začátku navede na vytvoření zálohy.
Víc nevím, nemám k tomu manuál.
Víc nevím, nemám k tomu manuál.
jde to. Ale nemuzu si vzpomenout jak. Myslim,ze je to opakovanym mackanim f12 pri startu. A tam dej "navratit pc do tovarniho nastaveni". Pokud to nepujde, tak napis na hp podporu. Na jejich webu nejdriv musis zadat produktovy klic a pak seriove cislo. Az potom jim muzes napsat mail.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”