Dobrý den, chtěl bych požádat o pomoc, při instalaci Windows 7 (at už z CD či flash disku) se po stisknutí tlačítka nainstalovat dostanu ke spouštění instalačního programu, toto načítání trvá a trvá a bohužel už se nic dále nestane.. Vyzkoušel jsem i jinou verzi instalačního windows a také jsem zkusil instalovat na jiném pc, kde mě to bez problémů pustí dále.
Prosím o pomoc a děkuji
David
Chyba instalace WIN 7 Vyřešeno
Re: Chyba instalace WIN 7
Jediná otázka máš aspon jeden Windows kúpení ?
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
Vítej na PC-HELP!
Lepší je dělat instalaci přes "nabootování" spouštěcího DVD. Návodů jak to udělat je všude mraky. Naskýtá se ovšem otázka zda tvůj systém je originální. V pravidlech se dočteš, že warez se zde neřeší.
Lepší je dělat instalaci přes "nabootování" spouštěcího DVD. Návodů jak to udělat je všude mraky. Naskýtá se ovšem otázka zda tvůj systém je originální. V pravidlech se dočteš, že warez se zde neřeší.
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
1) když nemáš originální CD jen kod, tak není pirátství si instalačku stáhnout a použít originální kod 
2) Samozřejmě že se o to pokouším celou dobu pomocí bootovací flashky nebo bootovacího dvd :)
Na jiných pc mi to funguje.. proto se ptám, kde může být problém

2) Samozřejmě že se o to pokouším celou dobu pomocí bootovací flashky nebo bootovacího dvd :)
Na jiných pc mi to funguje.. proto se ptám, kde může být problém
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ale je milý Dafseku, přečti si EULU, pak si bod 1 smaž. 
Stáhni HirensBoot a hoď sem log z crystaldiskinfo. Taktéž by mohlo stát za ozkoušení provést test pomocí Goldmemory+ (aspoň 2 celý průchody).

Stáhni HirensBoot a hoď sem log z crystaldiskinfo. Taktéž by mohlo stát za ozkoušení provést test pomocí Goldmemory+ (aspoň 2 celý průchody).
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- Pohlaví:
1) když nemáš originální CD jen kod, tak není pirátství si instalačku stáhnout a použít originální kod
A na to si přišel jak? Ve sběrném dvoře ti z beden oloupu kódů, že je budeš do vánoc přepisovat.
Máš notebook nebo stolní PC? Pokud máš notebook tak samozřejmě DVD s Windows jsi nedostal, ale na disku máš tzv. Recovery oddíl, který slouží pro obnovu.
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
Člověk žádá o pomoc a místo toho odpovídají pouze neinformovaní jedinci..
Představ si přeinstalaci ultrabooku bez cd-romky.. určitě máš pro mě hodně nápadů, jak si své ORIGINÁLNÍ DVDČKO narvat do USB portu
Představ si přeinstalaci ultrabooku bez cd-romky.. určitě máš pro mě hodně nápadů, jak si své ORIGINÁLNÍ DVDČKO narvat do USB portu
Člověk žádá o pomoc a místo toho odpovídají pouze neinformovaní jedinci..
ultrabooky nemajú DVD-ROMky ?
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
Už se tu prosím neprojevuj, zkrátka a dobře některé laptopy prostě DVD ani CD-ROMku a světe div se dokonce ani Disketovou mechaniku nemají..
Tak nám napíš aký laptop máš ty ?!!
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-