Nelegální kopie OS
Nelegální kopie OS
Zdravím, už podruhé se mi v PC děje problém, že mi vyskakuje okno, kde se píše že mám nelegální kopii Windows 7. Co k tomu mám říct? OS je takovej, jakej jsem dostal na CD od prodejce PC, mám HP s OS Windows 7 32bit Home premium. Když píšu, že se mi to objevilo podruhé, už jednou jsem reinstaloval kvůli tomu PC, chvilku v pohodě, ale teď zase vyskakuje okno. Mám černou plochu a v pravém dolním rohu se píše něco o verzi 7600. Hledal jsem všudemožně, udělal jsem aktualizace OS (před chvilkou jsem doinstaloval SP1), použil jsem antivir...nic... nic prostě nefunguje. Už mě to dost otravuje... je to snad další marketingový tah microsoftu, jak přinutit zákazníky koupit si Windows 8? Já si nic kupovat nechci, koupil jsem si PC se softwarem, který je povinný pracovat v pořádku. Nebo je snad chyba u mě? Budu šťastnej za každou radu. Opravdu se omlouvám, že to sem píšu jako několikátej člověk, ale všechna řešení selhala.
Re: Nelegální kopie OS
Když dáš aktivovat on-line co to hodí za hlášku?V rohu co je ten vodoznak ,to znamená ,že jsi neprovedl aktivaci.
když dám vlastnosti počítače a tam zvolím Aktivace systému Windows, vyskočí mi jen okno s 3ma volbama
1)Koupit nový product key online
2)Zadat jiný kód Product key
3)S žádostí o pomoc při... obraťte na společnost microsoft
1)Koupit nový product key online
2)Zadat jiný kód Product key
3)S žádostí o pomoc při... obraťte na společnost microsoft
Alespoň je vidět, že u Microsoftu už není rozdíl mezi legální a nelegální verzí
. Dá se to vyřešit nejednodušší cestou, abys měl navždy pokoj, ale tu bych nechal až jako poslední možnost a navíc na tohle fórum ani nepatří.

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Zavolej na jejich linku. Aktivuhou Ti to. Je pravděpodobně, že někdo zneužil Tvůj klíč.
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Myslíš přejít na alternativní OS? Uź nad tím uvažuju :/ Ale zatím potřebuju windows. A další cesta mě napadá koupit 8, jenomže ač někdo říka že jsou lepší jak 7, tak pro mě budou zatím nejlepší 7 a nechci uvažovat o koupě 8. Dokonce se mi nechce ani kupovat nový product key. :/
Když ten klíč máš, tak nekupuj nový. Zkus na microsoft třeba napsat, nebo jak psal akem zavolat. Windows 8 mám, ale čím déle je mám se mi přestavají líbit, je tam spoustu chyb, takže bych s nima ještě půl roku počkal.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
dobrá děkuju za radu, zítra tam zavolám. Dám sem popřípadě vědět jak se situace odvíjela.
-
- Pohlaví:
Toto se občas stane, nepodléhej panice a neposlouchej voloviny - zavolej tam.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2779
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 pro 2024 23:15
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”