Ahojky,
mám netbook Packard Bell dot se.
Instaloval jsem nové Win7 starter,při formátování se operace zasekla a byl jsem nucen ručně restartovat netbook.
Jaké bylo ale pro mně překvapení,když mi ani ty staré win,co byli intalované a ani ta nová instalace nenaběhla.
Místo toho mi jen naskočila nějaká tabulka s chybovou hláškou.
Zkusil jsem restart a instalaci nahodit kombinací kláves alt f10.
Začátek instalace mi naběhl,ale potom vyskočila chybová hláška,že předchozí intalace skončila chybou,dám ok,přijde restart anic...nic se už nerozeběhlo.
Volal jsem na autorizační servis v ČR Packard Bell a tam mi bylo řečeno,že se mi povedlo odstřelit zavaděč Windows a jediné řešení je si objednat od nich dvd s Win a ovladačema za 800Kč.
To se mi ale nechce dávat,když ty windows jsou uložené v netbooku na skrytém oddílu.
Dají se nějak ty windowsy vytáhnout z hdd ven a nainstalovat je?
Něco jsem zaslechl o programu Acronis true Image,ale nevim jestli to pomůže.
Samozřejmě jsem si dělal zálohu win z netbooku na flashku,ale to mi nepomohlo a stejný mi řekli i na servisní lince.
Prostě že jsem odstřelil ten zavaděč.
Prosím o pomoc,nebo mám těch 800vytáhnout z kapsy?
Netbook Packard Bell dot se nejde win7 starter
Re: Netbook Packard Bell dot se nejde win7 starter
Samozřejmě ,pokud má někdo toto médium.Prostě se mu stal stejný problém,tak se domluvíme a koupím kopii.
Těm z Packardu fakt tolik nedám.
Těm z Packardu fakt tolik nedám.
Tak jsem to vyřešil.Windows byli již na hdd poškozené,takže jsem skrytý oddíl s těma windowsama odstranil pomocí Acronis True image.
Stáhnil jsem win7 starter,dal jsem tam mé licenční číslo a zbytek ovladačů stáhnul z webu.
Takže vše ok.
Stáhnil jsem win7 starter,dal jsem tam mé licenční číslo a zbytek ovladačů stáhnul z webu.
Takže vše ok.
Tak prosím ještě o radu souvísející s tím netbookem.Ty Win co byli na skrytým hdd jsem si zkopíroval a zajímalo by mě,jestli by šli ještě použít.
Jsou tam komlet Win7 starter,ovladače k netbooku atd.
Zkoušel jsem to přes Wintoflash,ale bohužel,to nejde..
Jinej nápad?
Jsou tam komlet Win7 starter,ovladače k netbooku atd.
Zkoušel jsem to přes Wintoflash,ale bohužel,to nejde..
Jinej nápad?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pekna samomluva :) Jestli byl recovery oddil poskozen (=neslo z nej obnovit), tak to prenesenim na flesku nespravis. Resp. jak se to tvari pri bootu z tebou vytvorene flesky?
Mozna by sel vyuzit ten jejich WIM soubor.
Mozna by sel vyuzit ten jejich WIM soubor.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”