Zdravim vsechny
Chtel bych pozadat o radu.Pri startu windows (7)se mi objevuje BSOD STOP:0x0000007E a nelze se dostat do safe modu a ani nastavit system do stavu kdy byl jsete vporadku.Jak se objevi logo windows system zamrzne nebo spadne.
Nevedel by nekdo co stim,ja uz jsem vyzkousel vsechno co vim ale stale se mi to nedari zprovozit.Diky moc
BSOD STOP:0x0000007E Vyřešeno
Re: BSOD STOP:0x0000007E
Dekuji za link a urcite to vyzkousim ale muj hlavni problem je ze mi nejdou spustit windows.Kdyz se snazim dostat do safe mode nebo vratit system do stavu kde byl jeste v poradku tak se objevi BSOD.Stejny problem nastane i kdyz zkusim vlozit originalni windows disk do mechaniky,takze ani preinstalace neni moza.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Co máš za počítač?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus spustit PC v minimální konfiguraci. Nech v PC jen základní desku s procesorem a jen jednu RAM paměť, grafickou kartu a zdroj. Vše ostatní odpoj a to datové i napájecí kabely a pak spusť PC. Pokud nenaběhne, vlož místo první RAM druhou a spusť PC znova. Jestliže s některou RAM naběhne, i když s chybovou hláškou, protože nenalezne odpojený disk, je RAM s níž PC nenaběhne vadná a již ji do PC nedávej. Pokud PC nenaběhne ani s jednou RAM, je vadná některá z připojených komponent grafická karta, zdroj, základní deska, procesor). Pak lze postupně otestovat jinou GK, případně zdroj, třeba půjčené jen na test od kamaráda. Jak se chová PC v uvedených testech?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
PC bassed on Windows 7 64 bit Ultimate
ASUS P5Q Deluxe
Intel CORE (TM)2 Quad CPU Q9400@2,66GHz
Nvidia GEforce 240
100Gb + 750Gb HDD
4Gb RAM
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Úno 2013 11:19) ---
Tak jem vyzkousel spustit pocitac jen s jednou RAMkou a ta prvni mi nenebehla ale druha uz valiiiii.Ted uz si stim snad poradim sam.Diky moc Mr.PIC
ASUS P5Q Deluxe
Intel CORE (TM)2 Quad CPU Q9400@2,66GHz
Nvidia GEforce 240
100Gb + 750Gb HDD
4Gb RAM
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Úno 2013 11:19) ---
Tak jem vyzkousel spustit pocitac jen s jednou RAMkou a ta prvni mi nenebehla ale druha uz valiiiii.Ted uz si stim snad poradim sam.Diky moc Mr.PIC
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není zač. Pokud bude problém tak se ozvi. Jinak zaškrtni zelenou "fajfku" v pravém horním rohu a tím označíš problém za vyřešený.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 7917
-
od atari