Jde nastavit rozlišení na půlku obrazovky?
Jde nastavit rozlišení na půlku obrazovky?
Zdravím, mám notebook, u kterého mám praskou půlku displaye. Ta druhá půlka jede celkem v poho. Chci se zeptat, jestli nejde nějak ve windows nastavit, že bych měl celý windows jen na půlce obrazovky. Mám w7. předem díky :)
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jde nastavit rozlišení na půlku obrazovky?
Ve Woknech to asi nenastavíš, ale mohlo by jít přenastavit činnou šířku displeje a polohu zúženého obrazu na displeji. U monitoru bych Ti nějak dokázal poradit, bohužel si nejsem jistý, jak na to u ntb. Třeba se tu najde někdo, koho můj příspěvek "nakopne" a poradí Ti.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
I tak děkuju za snahu :)
-
- Pohlaví:
Pochybuji že je to možné a ten monitor by mne zajímal. Jedině si zmenšit okno a přetáhnout na funkční část, ale za cenu malého rozlišení.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkni na tohle viewtopic.php?f=7&t=104114 a zkus poslat SZ vikuksimu, třeba Ti poradí 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Já nepotřebuji poradit. Ale z tvého příspěvku vyplývá, že víš jak na to. Tak bych se přiučil. :-)
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
2BS: A zase Tvůj již diskutovaný problém. To, co jsem psal, není určeno Tobě, je to odpověď Uncajovi! To, že než jsem ji napsal, stačilo k tomu, žes stačil poslat svůj příspěvek je bezpředmětné, ale Ty za to nemůžeš. Takže prosím: neradím Tobě, ale Uncajovi a z mého příspěvku nijak nevyplývá, jak na to, pouze jsem dal odkaz na účastníka, který by mohl vědět jak na to 

mám ten stejný problém.mám prasklou čtvrtinu displaye(v pravo)mám 15.6 palců a vážně mě štve hrát vše v oknu..doma mám display ale většinou někam chodim a beru ntb sebou..asi nevíte co s tím co?
dual core procesor
ram 1.75 gb
2.29 ghz
256mb graf karta
nic moc ale mě to stačí :-)
ram 1.75 gb
2.29 ghz
256mb graf karta
nic moc ale mě to stačí :-)
-
- Pohlaví:
Že špatně vídím, to vím, nicméně
Mne by to totiž zajímalo.
toto jsem asi nepochopil.U monitoru bych Ti nějak dokázal poradit, bohužel si nejsem jistý, jak na to u ntb.
Mne by to totiž zajímalo.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
wenca1999 píše:mám ten stejný problém.mám prasklou čtvrtinu displaye(v pravo)mám 15.6 palců a vážně mě štve hrát vše v oknu..doma mám display ale většinou někam chodim a beru ntb sebou..asi nevíte co s tím co?
Tak si založ své téma a necpi se do cizího. Už bys to mohl znát.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Bře 2013 23:54) ---
peyrac10 píše: U monitoru bych Ti nějak dokázal poradit, bohužel si nejsem jistý, jak na to u ntb. Třeba se tu najde někdo, koho můj příspěvek "nakopne" a poradí Ti.
2BS: Prosím, nevytrhávej z kontextu. Takto je to myslím jasné.
-
- Pohlaví:
Končím a téma založím až bude třeba. :-)
Rozdíl je patrný!
U monitoru bych Ti nějak dokázal poradit, bohužel si nejsem jistý, jak na to u ntb. Třeba se tu najde někdo, koho můj příspěvek "nakopne" a poradí Ti.
U monitoru bych Ti nějak dokázal poradit, bohužel si nejsem jistý, jak na to u ntb. Třeba se tu najde někdo, koho můj příspěvek "nakopne" a poradí Ti.
Rozdíl je patrný!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1740
-
od Vítek Pokorný
Zobrazit poslední příspěvek
16 dub 2025 11:34
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 6229
-
od Kogaku
09 bře 2025 03:30
-
-
- 1
- 2323
-
od rhsCZ
17 pro 2024 15:14
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7918
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4363
-
od meda2016
09 úno 2025 10:26
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”