účet "administrator"???
účet "administrator"???
možná je to stará známá věc a budu vypadat jako cvok, ale když spustím windows v nouzáku tak mi to na přihlášní nahodí 2! účty, můj (jsem admin) a ještě další, neznámý, s jménem "administrator", je pod heslem, tak nevím co to je za účet, ale rád bych to heslo jestli to nějak jde. PS: mám winXP ne zrovna úplně "bílou" verzi (je to vypálený). dík za pomoc.
GeForce 8800GT, ATI Radeon HD 5850, AMD Phenom II X4 955 (3,2Ghz), 4GB RAM (DDR3 1600Mhz), 1000 GB HDD (Samsung F1), M4A8TD EVO motherboard
Účet Administrator je vytvořen v XP vždy, zcela nezávisle na tom, jaké a kolik vytvoříš účtů.
To, že se tvůj účet jmenuje Admin, nemá s účtem Administrator nic společného.
Jestliže jsi wokna instaloval sám a nezadával jsi žádné heslo pro administratora, tak žádné heslo nemá a dostaneš se do něj bez hesla, prostě ten účet zvolíš a dáš přihlásit.
Nepíšeš, zda máš XP home nebo prof.
V homech se jako Administrator můžeš přihlásit jen v nouzáku.
V prof. můžeš jako Administrator přihlásit i normálně – zobrazení Administratora na přihlašovací obrazovce se buďto nastavuje někde v registrech (nevím kde, musel bys pogůglit), nebo to lze z textového (starého) loginu – na grafické přihlašovací obrazovce dvakrát za sebou zmáčkni Ctrl+Alt+Del
To, že se tvůj účet jmenuje Admin, nemá s účtem Administrator nic společného.
Jestliže jsi wokna instaloval sám a nezadával jsi žádné heslo pro administratora, tak žádné heslo nemá a dostaneš se do něj bez hesla, prostě ten účet zvolíš a dáš přihlásit.
Nepíšeš, zda máš XP home nebo prof.
V homech se jako Administrator můžeš přihlásit jen v nouzáku.
V prof. můžeš jako Administrator přihlásit i normálně – zobrazení Administratora na přihlašovací obrazovce se buďto nastavuje někde v registrech (nevím kde, musel bys pogůglit), nebo to lze z textového (starého) loginu – na grafické přihlašovací obrazovce dvakrát za sebou zmáčkni Ctrl+Alt+Del
Pokud jsi neměnil heslo pro účet administrator, tak heslo nezadávej žádné a prostě stiskni Enter. Pokud by tě to nepustilo dál, tak zkus heslo administrator nebo admin.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak zkoušel jsem i stisknout enter (prázdný řetězec), i známá hesla typu admin, administrator apod. Pokaždý to je neplatné heslo.. Nevim proč to chtělo jen při spuštění konzoly, ale při normální instalaci XPček - naformátoval jsem svazek a nainstaloval systém a to šlo v pohodě. Od té doby jsem konzolu nespouštěl, ale zkusím to, jestli tam to heslo bude zase chtít..
Co je ale zajímavý, je že po zformátování a přeinstalování systému mi to zobrazilo logo Windows XP profesional (ten jsem tam měl nainstalovanej ještě před Vistama), naběhlo to vyhodilo spostu chyb týkajících se i386 a chtělo to restart. Tento problém jsem zažil ještě asi dvakrát a pak už nabíhají XP Home normálně - tak nevim, ale při zformátování disku by tam po profesionalech neměly bejt žádný památky ne? Jak zjistim, jestli systém co mám nainstalovanej je čistě Home edition a nezůstali tam nějaký zbytky starých Windowsů? Nějakej program na pročištění windows složek a podsložek není??
Co je ale zajímavý, je že po zformátování a přeinstalování systému mi to zobrazilo logo Windows XP profesional (ten jsem tam měl nainstalovanej ještě před Vistama), naběhlo to vyhodilo spostu chyb týkajících se i386 a chtělo to restart. Tento problém jsem zažil ještě asi dvakrát a pak už nabíhají XP Home normálně - tak nevim, ale při zformátování disku by tam po profesionalech neměly bejt žádný památky ne? Jak zjistim, jestli systém co mám nainstalovanej je čistě Home edition a nezůstali tam nějaký zbytky starých Windowsů? Nějakej program na pročištění windows složek a podsložek není??
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2561
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 18:09