záznam všeho, co prochází zvukovkou Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

záznam všeho, co prochází zvukovkou

Příspěvekod guest » 11 čer 2007 06:45

Zdravím všechny. Nedávno tu někdo potřeboval pořídit nějaký záznam a kdosi radil, že lze zaznamenat vše co prochází zvukovkou., ale bez návodu jak na to.Můžeš se prosím ozvat a popsat to podrobněji? Díky!

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Vyřešeno

Příspěvekod Jan Pašek » 11 čer 2007 11:13

Tohle už se tu několikrát řešilo a jistě to za pomoci hledání najdeš. Já si jen pamatuji že někdo doporučoval prosmyčkovat Linkový vstup a výstup k bedinkám ze zadu a použít program záznam zvuku ale bez další konzultace bych se do toho nepoučtěl zpětná vazba je prevít a dokáže ledascos odpálit.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 11 čer 2007 20:45

Nic nesmyčkovat! To je hovadina. http://www.slunecnice.cz/sw/all-recorder/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 11 čer 2007 21:32

Záleží, z čeho chceš nahrávat. Jako inspiraci si pročti tohle:
http://www.elektroworld.info/modules.ph ... highlight=

guest

Příspěvekod guest » 12 čer 2007 06:18

Nejedná se mi o nahrávání z "něčeho", ale spíš o záznam ze Skype apod., anebo o "vytažení" zvuku ze "zaheslovaných" prezentací. To co uvádí El Diablo je zajímavé, ale jelikož je to shareware tak tam budou nějaká omezení. Stáhnu a uvidím. Stejně tak by mne zajímalo nahrávání z mobilu přes bluetooth "což je trochu mimo původní dotaz", trápil jsem se tím asi týden, ale bezvýsledně. :-(

guest

Příspěvekod guest » 12 čer 2007 06:56

Tak jsem to vyzkoušel. Je to zajímavý, ale tímto http://das-konsult.cz/forum/album_pic.php?pic_id=1270 je řečeno vše. Buďto 30 doláčů, nebo 30s. :D

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 12 čer 2007 07:01

Napadl mě malý test anychom otestovali zdali se nevytvoří prosmyčkováním stereo výstup ZK linkový vstup Zpětná vazba. Při zavedení signálu do linkového vstupu nesmí být tento signál slyšet v bedinkách výstupu a io ani při plné hlasitosti pak je možné smyčkovat přidáš rozdvojku jeden kablík zpět do vstupu druhý k bedinkám a mělo by to frčet pokud zvukovka zvládne najednou záznam i přehrávání. Jo nemám to odzkoušené takže na vlastní riziko.
Nebo přidat nějakou lacinější zvukovku jedna hraje druhá nahrává též nemám odzkoušeno tady hrozí konflikt HW a bude to asi chtít trochu rychlejší PC pokud chceč najednou oboje měl by zvládnout 2*128Kb/s což je normální vzorkovací kmitočet pro MP3.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

guest

Příspěvekod guest » 12 čer 2007 07:16

To jsou všechno relativně složité věci, které se nejspíš dají použít pro momentální potřebu, ale ne natrvalo. Asi by dalo dost práce aby se to doladilo, ale nejspíš by to dělalo problémy s jinými aplikacemi. Chtělo by to řešení nějakým softwarem na jedno - dvě kliknutí. :-(

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 12 čer 2007 07:20

MNo tak to sem úplně mimo mísu. Jediné co můžeš je prolézt slunecnici, sosej, stahuj a další tamo prohledávat kategorie záznam zvuku.

xalfons2
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod xalfons2 » 12 čer 2007 15:18

Vyzkoušej audacity ten je zadarmo:
http://www.slunecnice.cz/sw/audacity/

Pokud chceš v audacity ukládat do mp3 musíš si stáhnou LAME MP3 encoder
a zkopírovat si z něj soubor lame_enc.dll do audacity:
http://www-users.york.ac.uk/~raa110/audacity/lame.html
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W

Sender
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Sender » 12 čer 2007 18:40

Já to řešil tak ,že jsem nastavil jinak audio u programu pro TV kartu.Nahrává to vše co je slyšet v reprákách.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 12 čer 2007 20:09

Na sejmutí zvuku většinou používám Gold Wave, ale není free ...

Skype Recorder 3.1 FW 355kB audio zachytávač, spolupráce se Skype.zip

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”