Mám windows Vista a nefuguje mi Warcraft III:reign of chaoz ani datadisk... mám Visty 32bit.. všude po nettu jsem našel že to lidi pod Vistama normálně hrajou. Mám originál Warcrafta od CDprojektu v český verzi, někde jsem našel, že na to bude patch, ale ještě mi z technický pdopory nic neodepsali.
Hrajete někdo Warcrafta pod Vistama? Mě u XP šel v poho, tak nevim. To by bylo fakt blbý.. všechno bych oželel, ale warcrafta pařit chci... i za cenu downgrade zpět k XP.. ale jestli někdo máte patch, nebo víte že něco už je vydaný.. tak se s tim.
Problém je: Warcrafta normálka nainstaluju, a při spuštění se začne měnit rozlišení, obrazovka zčerná, jako když chce spustit a nakonec to zůstane seklý v debilním rozlišení a vidim jen cca čtvrtinu obrazovky..
Vista a Warcraft III
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Vista a Warcraft III
Naposledy upravil(a) Verxes dne 11 čer 2007 11:46, celkem upraveno 1 x.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím jak je to u Visty ale možná to má taky: Kliknout na ploše na ikonu hry pravým tl.myši,dát Vlastnosti,záložku Kompatibilita-nastavit tento program spustit v režimu WindowsXP. Pokud to ve Vistách vůbec je.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Takže co se týká Warcrafta a Windows Vista - Vista patch neexistuje, W3 prostě pod Vistama "zatím" nerozchodíte - já ho teda nerizchodil. Je plánován datadisk s podporou Vist, takže časem patch vydají, zatím se mi všude vyjádřili že patch není a pod OS Windows Vista warcraft nefunguje..
Po necelých 10 dnech nastal čas na návrat k Windows XP, místo "WoW" jsem častěji říkal "Ach ach". Zkrátka když výrobci driverů a her zaspí, tak není co řešit.. chce to minimálně půl roku počkat na stabilní ovladače a podporu ze strany výrobců her a softwaru
Po necelých 10 dnech nastal čas na návrat k Windows XP, místo "WoW" jsem častěji říkal "Ach ach". Zkrátka když výrobci driverů a her zaspí, tak není co řešit.. chce to minimálně půl roku počkat na stabilní ovladače a podporu ze strany výrobců her a softwaru
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”