Microsoft Outlok
Microsoft Outlok
Zdravím, chtěl bych aby mi na muj e-mail klient Microsoft Outlok chodila pošta i z jiných email servrů (např.seznam cenrum atd. ), ještě sem na to něják nepřišel budu rád když někdo poradí děkuji...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
vytvoř si nový účet v outlooku.nástroje-správce účtů a přidej nový a vyplň kolonky podle meilu ze kterého chceš aby ti to chodilo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Pokud máš účet na CENTRUM.CZ, tak se přihlaš do svojí schránky, vlevo dole najdi Nastavení a pak klikni na odkaz Centrum.cz IMAP.
Pokud máš účet na SEZNAM.CZ, tak se přihlaš do svojí schránky, najdi Nastavení, pak klikni nahoře vpravo na odkaz Pokročilé nastavení, přesuň se dolů a pokračuj v sekci POP3 přístup.
Pokud máš účet na SEZNAM.CZ, tak se přihlaš do svojí schránky, najdi Nastavení, pak klikni nahoře vpravo na odkaz Pokročilé nastavení, přesuň se dolů a pokračuj v sekci POP3 přístup.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Outlook / Nástroje / Emailové účty / Přidat nový / Další / POP3 / Další /Přihlašovací informace (když máš email -pepa@seznam.cz) /Uživatelské jméno - pepa / Heslo - to co máš při přihlášení ve schránce / Server přích.pošty POP3 - pop3.seznam.cz / Server pro odch. poštu SMTP -v případě že máš O2 tak napíšeš - smtp.iol.cz / Další nastavení / karta - Server pro odchozí poštu / Server pro odchozí poštu (SMTP) požaduje ověření - musí být zaškrtnuto / Přihlašovat se jako - musí být zaškrtnuto a vyplněno dle údajů od O2 / Zapamatovat heslo - mám zaškrtnuto abych měl klid / karta Připojení / Připojit pomocí místní sítě (LAN) / karta Upřesnit / mám bezezměn .
Platí pro O2 když by ti nešla konfigurace.Já na to moc nejsem a nastavuji si to vždy sám.
Když máš volný tak zadáš jako:
pop3.volny.cz
Seznam
pop3.seznam.cz atd atd
Platí pro O2 když by ti nešla konfigurace.Já na to moc nejsem a nastavuji si to vždy sám.
Když máš volný tak zadáš jako:
pop3.volny.cz
Seznam
pop3.seznam.cz atd atd
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8033
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
-
- 3
- 2198
-
od walderan