Obrázek se souborama? Myslíš obraz (image) disku? Soubor s příponou iso? Ten soubor otevři v Neru (například pravým myšítkem nad souborem – Otevřít v programu – Nero. Pokud máš jen Nero-express, vyber ten). Dál už tě program znaviguje sám.tvojesmrt píše:Jo,ještě se tě zeptám...Jak jsem sem dával ten obrázek s těma souborama co jsem si vytvořil nevíš náhodou jak to mám vypálit?Já jsem to vypálil jako nový datový disk a nějak mi to nechce nabootovat...
Live CD Windows xp
- tvojesmrt
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myloš píše:Obrázek se souborama? Myslíš obraz (image) disku? Soubor s příponou iso? Ten soubor otevři v Neru (například pravým myšítkem nad souborem – Otevřít v programu – Nero. Pokud máš jen Nero-express, vyber ten). Dál už tě program znaviguje sám.tvojesmrt píše:Jo,ještě se tě zeptám...Jak jsem sem dával ten obrázek s těma souborama co jsem si vytvořil nevíš náhodou jak to mám vypálit?Já jsem to vypálil jako nový datový disk a nějak mi to nechce nabootovat...
Ne,omlouvám se.Blbě jsem to popsal.Myslím ten screen co jsem vkládal na fórum.je to 8 příspěvek...
Aha, tak to je jiná.
Ale i tak bys měl pomocí „BARTa“ vytvořit z tohoto ISO, které vypálíš výše uvedeným postupem.
Pokud si nevíš rady, zkus pohledat buď na mapě stránek, nebo v jejich fóru
Ale i tak bys měl pomocí „BARTa“ vytvořit z tohoto ISO, které vypálíš výše uvedeným postupem.
Pokud si nevíš rady, zkus pohledat buď na mapě stránek, nebo v jejich fóru
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7848
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek