Live CD Windows xp

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Myloš » 10 čer 2007 16:26

tvojesmrt píše:Jo,ještě se tě zeptám...Jak jsem sem dával ten obrázek s těma souborama co jsem si vytvořil nevíš náhodou jak to mám vypálit?Já jsem to vypálil jako nový datový disk a nějak mi to nechce nabootovat...
Obrázek se souborama? Myslíš obraz (image) disku? Soubor s příponou iso? Ten soubor otevři v Neru (například pravým myšítkem nad souborem – Otevřít v programu – Nero. Pokud máš jen Nero-express, vyber ten). Dál už tě program znaviguje sám.

Reklama
tvojesmrt
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tvojesmrt » 10 čer 2007 16:47

Myloš píše:
tvojesmrt píše:Jo,ještě se tě zeptám...Jak jsem sem dával ten obrázek s těma souborama co jsem si vytvořil nevíš náhodou jak to mám vypálit?Já jsem to vypálil jako nový datový disk a nějak mi to nechce nabootovat...
Obrázek se souborama? Myslíš obraz (image) disku? Soubor s příponou iso? Ten soubor otevři v Neru (například pravým myšítkem nad souborem – Otevřít v programu – Nero. Pokud máš jen Nero-express, vyber ten). Dál už tě program znaviguje sám.

Ne,omlouvám se.Blbě jsem to popsal.Myslím ten screen co jsem vkládal na fórum.je to 8 příspěvek...

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 10 čer 2007 16:57

Aha, tak to je jiná.
Ale i tak bys měl pomocí „BARTa“ vytvořit z tohoto ISO, které vypálíš výše uvedeným postupem.
Pokud si nevíš rady, zkus pohledat buď na mapě stránek, nebo v jejich fóru

tvojesmrt
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tvojesmrt » 11 čer 2007 18:14

Tav včera večer jsem si s tím live CD trochu hrál.Docela jsem i pokročil.Podařilo se mi ho načíst při startu PC,ale když se v dosu načítaly ty různý data tak mi tam skočilo že to chce ke spuštění disketu.Už jsem z toho nemocnej :teeth:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”