Příspěvekod alias75 » 13 čer 2007 06:03
Nojo Mijaja má mnoho práce.Tento problém jsem mu SZ posílal cca před třema měsícema.Tento postup se zálohou souboru wpa.dbl Mijaja převzal a nekontroloval ani jeho funkčnost ,protože pocházel z důvěryhodného zdroje.Takže se ani neví zda někdy fachal,ale rozhodně už nejde.Mijaj tenkrát říkal že ho smázne ,ale asi se k tomu nedostal.
Mijaja SZ cituji:"Ahoj.
Po pravdě na tento článek jsem narazil spíše náhodou na stránkách Sezoba. Hm, zajímavé.... už to tam nemá!! Jelikož se jeho triky vesměs osvědčily, tak jsem ho tam dal. Bohužel vyzkoušený nebyl, ale na druhé straně politika mrkvosoftu se mění každým dnem, takže bych se nedivil, kdyby tohle už nějakou dobu nemělo platit.
Včera jsem si stahoval novou verzi Defenderu ze stránek mrkváků a zase - nejdříve stáhnout nějaký ověřovák, potom ho nainstalovat, potom stáhnout další Genuine Check, spustit jej. On mi vygeneroval s tím předchozím ověřovákem nějaký kód, ten jsem musel zadat do okénka na Windows Update a až po tomto ověření mi teprve dovolilo stáhnout novou verzi Windows Defendera. Takže je otázka, jak se budou co nevidět stahovat různé záplaty apod." kon.cit.
Teť koukám že ta SZ je ze 7.prosince 2006
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .