USB Flash disk-Boot win 7
USB Flash disk-Boot win 7
Dobry den, chtel jsem si preinstalovat windows 7 pres USB flash disk, protoze momentalne mi nejde CD/DVD ROOM, ale kdyz jsem si windows 7 dal na USB a pres program udelal boot, tak se mi stejne pri zapinani windows 7 nic nezobrazi. Dival jsem se do Biosu na nastaveni co se ma zapinat prvni pri startu windows je tam cd/dvd room, potom HDD, a dalsi 2. Skousel jsem dat na prvni misto kazdou vec, ale nic se nikdy nestalo. Asi musim aktulizovat bios na novejsi verzi, ktera podporuje usb, ale prvni se chci zeptat jestli to nejde lehceji, protoze bios jsem nikdy neaktulizoval. Vsem dekuji predem za rady.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: USB Flash disk-Boot win 7
Jake je co nejpresnejsi oznaceni desky? Je totiz mozne, ze boot z USB nepodporuje.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: USB Flash disk-Boot win 7
Uz jsem na to prisel. Jde to primo z HDD, akorad musim HDD na prvni misto a misto hlavniho disku nastavit USB flash disk :). Sice ten win 7 je stejny jako mam ted, ale chci ho reinstalovat protoze vzdy kdyz jsem instaloval novejsi win 7 tak jsem to delal primo z windows, coz znamenalo ze mi zustaly vsecky registry a takove sracky. Ted to chci udelat poradne z formatovanim disku a to muzu jen toudhle instalaci z biosu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3453
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 5029
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3874
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5515
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 2
- 1875
-
od Luk4579