Zdravím,
před rokem jsem si koupil ntb s win 7 home premium 64bit. Celý disk sem smazal a windows přeinstaloval nějakýma windowsama (home premium) co jsem si stáhnul z torrentu. Ted po 30 dnech to po mě aktivovat windows. Zadal jsem kod z nálepky na ntb. Ale při zadání znaku O nebo 0 mi to napíše:" Neplatný znak, zkontrolujte kod product key a opakujte akci." Neví někdo co s tím??
Aktivace win 7
Re: Aktivace win 7
Sehnat si instalacni DVD, ktere patri k OEM licenci kterou mas koupenou (nez jsi disk sformatoval, tak tam byl zalozni oddil i moznost vypalit instalacni DVD)
To co tam mas ted s OEM cislem proste neaktivujes
To co tam mas ted s OEM cislem proste neaktivujes
Naposledy upravil(a) petr22 dne 29 dub 2013 15:00, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proč jsi to přeinstalovával, když jsi instalační medium měl na disku ve skrytém oddílu? Samozřejmě, že to bude dělat blbosti, protože nemusí sedět verze co byla předinstalována a co stažena...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Nahodne stazene DVD z torrentu obvykle obsahuji verzi ktera je a> krabicova b> obsahuje loader (obejiti aktivace)
To, co potrebujes je Recovery DVD pro tvuj ty notebooku, pak se Windows aktivuji automaticky i bez toho cisla ze stitku (pres BIOS a certifikat)
To, co potrebujes je Recovery DVD pro tvuj ty notebooku, pak se Windows aktivuji automaticky i bez toho cisla ze stitku (pres BIOS a certifikat)
Díky, bohužřel jsem si neuvědomil, že něco jako záložní oddíl nebo možnost vypálení instalačního DVD vůbec existuje. No nic, já tak jdu schánět originální DVD, protože obcházet to nechci, když mám originální win. a musel sem si za to připlatit tak přece nebudu vyhazovat peníze oknem že
Každopádně díky za rady z chyby sem se poučil a příště to udělám určitě lépe.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3347
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 19:11
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8452
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”