Ahoj,
řeším výše zmíněný problém. V PC jsou 3 účty. Ten můj mi nešel jakkoli spustit, ostatní bez problémů šly. Zkoušel jsem si hrát s regeditem pomocí tohoto návodu. Bohužel pokusy byly marné a nově vytvořené účty též nefungovaly. Nyní se přihlásím přes nouzový účet, což ráno nešlo (mezitím s tím něco udělala sestra, ale neví pořádně co - prý přesunula něco z C (tam mám systém) do D (ostatní - fotky, filmy)). Nyní jsem si hrál opět s regeditem, ale stále nic.
Řeším také, z jakého profilu si hrát s regeditem (ráno to bylo jasné, ale teď funguje i ten můj)?
Aktuální stav viz printscreeny.
Kamarád doporučuje reinstall systému, ale existuje i jiné řešení?
Předem moc děkuji za rady.
Službě Služba Profil uživatele se nepodařilo přihlášení Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Službě Služba Profil uživatele se nepodařilo přihlášení
Vítej na PC-Help!
Proč se hrabeš v registrech, když tomu nerozumíš? S registry bys měl pracovat jako Administrátor.
Informace jaký máš systém není.
Můžeš to opravit pomocí instalačního média.
Proč se hrabeš v registrech, když tomu nerozumíš? S registry bys měl pracovat jako Administrátor.
Na to se dá odpovědět jenom to, že sestra něco pokazila.něco udělala sestra, ale neví pořádně co
Informace jaký máš systém není.
Můžeš to opravit pomocí instalačního média.
Mám W7 Ultimate 64bit. Do registrů jsem šel proto, že jsem to našel jako jedinou radu.
Jinak tedy sestra převedla včera večer část mé složky z Users z C na D. Můj účet pak ráno nešel vůbec, odpoledne sestra přesunula tu část složky zase zpět a nyní jde můj profil spustit v dočasném profilu.
Jinak tedy sestra převedla včera večer část mé složky z Users z C na D. Můj účet pak ráno nešel vůbec, odpoledne sestra přesunula tu část složky zase zpět a nyní jde můj profil spustit v dočasném profilu.
Podivej se do Users, jestli neni odstraneny/poskozeny profil vychoziho uzivatele, ten je pouzit vzdy kdyz se zaklada novy ucet
Nasvedcovalo by tomu to, ze nejde vytvorit novy uzivatel. Az se tohle podari spravit, tak vytvor novy ucet sobe + nahraj zpet uzivatelska data (plocha, oblibene, dokumenty, ale nepremazavej user.dat)
Nasvedcovalo by tomu to, ze nejde vytvorit novy uzivatel. Az se tohle podari spravit, tak vytvor novy ucet sobe + nahraj zpet uzivatelska data (plocha, oblibene, dokumenty, ale nepremazavej user.dat)
Tak nový účet již vytvořit jde. Nicméně jen řeším, jak se dostat k záložkám v Opeře? V mém starém účtu na C jsem zástupce nenašel a v dočasném profilu záložky v Opeře nemám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Služba DPS (Diagnostic Policy Service) nejde spustit
od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:33 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 2137
-
od Richard_ZZR