Málo místa po přeinstalaci windows XP Vyřešeno
Málo místa po přeinstalaci windows XP
Ahoj ... přeinstaloval jsem windows xp na svém pc a po spuštění windows jsem kouknul na místo na disku a bylo furt stejné jako před reinstalací...koukl jsem tedy do program files ale tam byly složky z programů před reinstalací ale byly v nich žádné nebo jenom některé soubory zabírající jen několik mb( okolo5-30)... poradíte mi prosím někdo co stím? nemám vůbec místo na disku a je zabrané neznámo čím...díky
Yo Skrill Drop It Hard!!!
-
- Pohlaví:
Re: Málo místa po přeinstalaci windows XP
Vítej na PC-HELP!
Bude třeba několik informací:
1. Jak je velký disk na který instaluješ
2. Byl při instalaci proveden formát disku?
Bude třeba několik informací:
1. Jak je velký disk na který instaluješ
2. Byl při instalaci proveden formát disku?
Díky za uvítání :)
1: je to starší pc velikost disku je 76,6 GB
2:myslím že ne ..já moc znalostí nemam a prostě jsem dal cd do mechaniky a odklikal to co jsem považoval za nejlepší...nechci znovu přeinstalovávat...ale když nebude jiné řešení tak to udělám ale prosím něak mi helpni.
1: je to starší pc velikost disku je 76,6 GB
2:myslím že ne ..já moc znalostí nemam a prostě jsem dal cd do mechaniky a odklikal to co jsem považoval za nejlepší...nechci znovu přeinstalovávat...ale když nebude jiné řešení tak to udělám ale prosím něak mi helpni.
Přeinstalace místo neuvolní, maximálně způsobí problémy! Pokud je třeba, pak má cenu jedině čistá instalace Win. V tvém případě je zbytečná, stačí uklidit a promazat harddisk, vypnout a znovu zapnout systémové body obnovy, tím se uvolní dost GB, ...
-
- Pohlaví:
Vzhledem k tomu, že tazatel není profesionál, tak bych přece jen doporučil čistou instalaci. Ta je vždy jednodušší, než čištění systému, kdy člověk musí přesně vědět, co a proč dělá. Postup je jednoduchý - po spuštění instalačního programu si zvol disk a ten nech zformátovat (rychle a NTFS). Před instalací je nutno provést zálohu dat. Jednoduchý postup pro instalaci je např. zde: http://www.adminxp.cz/windowsxp/index.php?aid=207
Re: Málo místa po přeinstalaci windows XP Vyřešeno
tak jsem udělal co mi poradil ITCrowd... a super :) vše oká :) díky moc...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2968
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
-
- 6
- 8240
-
od zeus