WIN7 - Bootmgr is missing

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

junior55
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

WIN7 - Bootmgr is missing

Příspěvekod junior55 » 11 čer 2013 21:32

Zdravím,
mam problem s bootmgr is missing. Win 7. Vrtal sem se v převodu os na SSD přes Thinkvantage Recovery. Chtěl jsem na SSD nahrat tovarni nastaveni windows 7, ktere mam v samostane partition na C. Spatne jsem si ulozil zalohu z recovery partition, ktera se dala ulozit jen jednou, ale nasel jsem, ze pokud se tahle partition oznaci na aktivni, zpristupni se soubor, kde se to da prepsat a ulozit recovery znovu. Nicméně jsem tu recovery partion nechal aktivni a po restartu to hlásí BOOTMGR is missing. Myslim, že by to mohlo být tím, jak bios chce bootovat z téhle partition. Napadá mě řešení, celý tento disk připojit na druhý pc přes usb a odaktivivat tu recovery partition. Nechtěl bych to ale zkazit jeste vic. Tu zalohu z recovery mam na dalšim hdd, ale nejde mi z nej taky bootovat, což by mělo, nebot to recovery je s tovarnim nastavenim. Mam ted tedy 3 disky: 1.: původní s windows 7 a zalohou pro obnoveni, ale nemuzu jej nabootovat, 2.:Hdd s obnovou, ale nejde take nabootovat (Nejsem si jisty zda jsem to zalohoval spravne) a 3. prazdny ssd.

Diky za rady

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: WIN7 - Bootmgr is missing

Příspěvekod zeus » 12 čer 2013 10:54

Kdyz na disku 1 prepnes aktivni oddil na ten s Win7 (nebo tu jeho 100MB cast), nastartujes?
Jinak to, co jsi chtel udelat, se jmenuje klonovani a jsou na to primo programy (CloneZilla napr.)
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”