Dobry den.
Dnes se mi stahla konfigurace na windows 8 ale kdyz jsem potom zapnul pc tak jsem se normalne přihlásil ale kdyz jsem se příhlasil tak jsem mel černou obrazovku a kdyz jsem se dostal do metra tak se ani nenačetli ikony.
Obrazovka blika
Nevite co s tím ?
Černá obrazovka pri zapnutí win. 8
Re: Černá obrazovka pri zapnutí win. 8
Jedna z možností, která se stala me je tato:
Používáš změněný motiv pomocí utilit UltraUXtheme Patcher.. Aktualizace IE 10 č. update KB2792100 způsobí změnu knihovny UXinit.dll, která na sebe váže
další změněné knihovny a pak vidíš jen kurzor myši.
Navíc by to mělo být v kombinaci s grafikou NVIDIA...
Řešení : před aktualizací odinstalovat UXtheme patcher- restart a až poté aktualizace..
A nebo zakázat tuto aktualizaci a nepoužívat IE10.
Dokonce nejde spustit ani nouzový režim - dole jen problikává nápis "Nouzový režim"
No a kdo nemá body obnovení nebo zálohu tak má smolíka... Ani částečná oprava to nevyřeší..
Kdyby Microsoft neblokoval změny motivů a každý si je mohl přizpůsobit - já to mám z důvodu bílého písma na modrém záhlaví oken.Původní tmavé písmo na modrém pozadí je skoro nečitelné.. A běžným uživatelským nastavením to změnit nejde...
Používáš změněný motiv pomocí utilit UltraUXtheme Patcher.. Aktualizace IE 10 č. update KB2792100 způsobí změnu knihovny UXinit.dll, která na sebe váže
další změněné knihovny a pak vidíš jen kurzor myši.
Navíc by to mělo být v kombinaci s grafikou NVIDIA...
Řešení : před aktualizací odinstalovat UXtheme patcher- restart a až poté aktualizace..
A nebo zakázat tuto aktualizaci a nepoužívat IE10.
Dokonce nejde spustit ani nouzový režim - dole jen problikává nápis "Nouzový režim"
No a kdo nemá body obnovení nebo zálohu tak má smolíka... Ani částečná oprava to nevyřeší..
Kdyby Microsoft neblokoval změny motivů a každý si je mohl přizpůsobit - já to mám z důvodu bílého písma na modrém záhlaví oken.Původní tmavé písmo na modrém pozadí je skoro nečitelné.. A běžným uživatelským nastavením to změnit nejde...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5734
-
od atari