Zdravím,
dá se downgradnout win 7 na win xp? Když jsem instaloval win 7 na prázný disk? A když mi to píše u instalačního cd na win xp,že mám novější verzi...
Ten win 7 je černota...
Jak downgradnout win 7 na win xp? Vyřešeno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak downgradnout win 7 na win xp? Vyřešeno
Naposledy upravil(a) stinxoff dne 12 črc 2013 21:28, celkem upraveno 1 x.
Re: Jak downgradnout win 7 na win xp?
Ty jsi instaloval Win7 a chceš ještě nainstalovat WinXP ? Obvykle se to dělá tak,že se nainstaluje WinXP (třeba na C:) a potom se instaluje Win7 (na jinou logickou jednotku, třeba D: )
Pro downgrade na Windows XP musis vlastnit licenci Windows 7 Pro a vyssi
A pri instalaci XP musi byt prazdny disk (tudiz jestli jsou tam 7 tak sformatovat, treba pomoci instalacniho DVD od Windows 7)
A pri instalaci XP musi byt prazdny disk (tudiz jestli jsou tam 7 tak sformatovat, treba pomoci instalacniho DVD od Windows 7)
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám win 7 na C: a win xp na : D ,ale to : D ,je nějak poškozené,že když odpojím win 7 ,tak mito něco hodí...něco ve smyslu špatné konfigurace..
To co popisujes ale neni downgrade, protoze mit nainstalovano soucasne XP i 7 licence nepovoluje
Smazat boot (zálohovat),nainstalovat XP znovu a obnovit boot Win7,nebo použít nějaký Bootmanager ?
Naposledy upravil(a) jar_st dne 12 črc 2013 21:27, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
petr22 píše:Pro downgrade na Windows XP musis vlastnit licenci Windows 7 Pro a vyssi
Je tu jeden problém,který jsem nenapsal ten win 7 je černota,xp je koupenej..
At je to legalni nebo ne, je to soucasna instalace Windows 7 a XP
XP musis instalovat tak, aby nevidel ze na disku jsou Windows 7 - tedy budto jako prvni nebo tu Windows 7 instalaci zalohujes do image, ktery po skonceni instalace XP obnovis.
Nejjednodussi je zalohovat data, sformatovat cely disk, a nainstalovat Windows XP.
XP musis instalovat tak, aby nevidel ze na disku jsou Windows 7 - tedy budto jako prvni nebo tu Windows 7 instalaci zalohujes do image, ktery po skonceni instalace XP obnovis.
Nejjednodussi je zalohovat data, sformatovat cely disk, a nainstalovat Windows XP.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”