Mam Windows XP. Pomohl byste mi prosim nekdo pomoct? Byla bych vam moc vdecna. Dekuji
  Mam Windows XP. Pomohl byste mi prosim nekdo pomoct? Byla bych vam moc vdecna. DekujiSkrytý atribut (vyřešeno) Vyřešeno
Skrytý atribut (vyřešeno) Vyřešeno
Potrebovala bych pomoc, zašifrovala sem si složku a označila ji skrytým atributem. Ted ji nemuzu nikde v pocitaci najit.   Mam Windows XP. Pomohl byste mi prosim nekdo pomoct? Byla bych vam moc vdecna. Dekuji
  Mam Windows XP. Pomohl byste mi prosim nekdo pomoct? Byla bych vam moc vdecna. Dekuji

Mam Windows XP. Pomohl byste mi prosim nekdo pomoct? Byla bych vam moc vdecna. DekujiV ovladacich panelech moznosti slozky nemam   Mam tu jen vhled a motivy, pripojeni k siti a Internetu, pridat nebo odebrat ikony, zvuky a zařízení pro práci se zvukem, výkon a údržba, tiskarny, uzivatelske ucty, moznosti data, času, místního nastavení a jazyka, možnosti usnadnení a centrum zabezpeceni a le moznosti slozky tu není
  Mam tu jen vhled a motivy, pripojeni k siti a Internetu, pridat nebo odebrat ikony, zvuky a zařízení pro práci se zvukem, výkon a údržba, tiskarny, uzivatelske ucty, moznosti data, času, místního nastavení a jazyka, možnosti usnadnení a centrum zabezpeceni a le moznosti slozky tu není

Mam tu jen vhled a motivy, pripojeni k siti a Internetu, pridat nebo odebrat ikony, zvuky a zařízení pro práci se zvukem, výkon a údržba, tiskarny, uzivatelske ucty, moznosti data, času, místního nastavení a jazyka, možnosti usnadnení a centrum zabezpeceni a le moznosti slozky tu není
  Mam tu jen vhled a motivy, pripojeni k siti a Internetu, pridat nebo odebrat ikony, zvuky a zařízení pro práci se zvukem, výkon a údržba, tiskarny, uzivatelske ucty, moznosti data, času, místního nastavení a jazyka, možnosti usnadnení a centrum zabezpeceni a le moznosti slozky tu neníZpět na “Windows 11, 10, 8...”