Jak vyvolávt windows XP Vyřešeno
Jak vyvolávt windows XP Vyřešeno
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli nejdě nějak udělat na hdd windows čím bych jen zmáčkl klávesovou zkratku a win by se předělal totiž mám brášku ketrý pc neustále zavirovává a pořád bych musel formátovat atd Děkuji.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak vyvolávt windows XP
Stáhni linux a bude to v pořádku navíc tam žádný kraviny s možným virem ani nepůjdou...
Jinak ti moc nerozumím myslíš jako že zmáčkneš klávesu a celý os se sám přeinstaluje ?
Jinak ti moc nerozumím myslíš jako že zmáčkneš klávesu a celý os se sám přeinstaluje ?
Naposledy upravil(a) Tomasb98 dne 06 srp 2013 20:03, celkem upraveno 1 x.
On by asi chtěl, aby z běžícího OS mohl "zmáčknout klávesu a ihned by se mu to přelo na jiný OS (XP)". Tak takhle snáze to nejde.
Nejlíp abys měl dva pevné disky a potom bys musel resetovat pc, použil by jsi zaváděč (např. Grub) a vybral si, který OS chceš nabootovat.
Dva pevné disky ale nejsou podmínkou, stačí jeden a více partition (oddílů).
Nejlíp abys měl dva pevné disky a potom bys musel resetovat pc, použil by jsi zaváděč (např. Grub) a vybral si, který OS chceš nabootovat.
Dva pevné disky ale nejsou podmínkou, stačí jeden a více partition (oddílů).
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejblíže "zmáčknout klávesu a ihned by se mu to přelo na jiný OS (XP)" je virtualizace zkus virtualbox.
g
Jo to dělá že tatka ma asus a zmáčkne f8 a tam napíše recovery a celý win se přeinstaluje bez formátování a bez cd
Jo takhle. A to tě to baví? To nezabráníš bratrovi v tom a budeš to radši furt přeinstalovávat?
Každopádně jít by to mělo, pokud by sis udělal skrytou partition s bitovou kopií instalačního média operačního sytému a potom upravil nějak zaváděč. Ale mohl bys na to omylem najet, není to moc bezpečné.
Na klávesu to dát nepůjde, tak to má udělaný výrobce, často je to na noteboocích.
Každopádně jít by to mělo, pokud by sis udělal skrytou partition s bitovou kopií instalačního média operačního sytému a potom upravil nějak zaváděč. Ale mohl bys na to omylem najet, není to moc bezpečné.
Na klávesu to dát nepůjde, tak to má udělaný výrobce, často je to na noteboocích.
Mně je to jedno prosím jak ten postup mám udělat napište mi to děkuji.
Microsoft Shared Computer Toolkit for Windows XP 1.0-Umožní administrátorům lépe zamezit nedovolené věci. Lze nastavit tak, aby každý den resetoval systém.msi
já tohle nemyslím já potřebuju postup na to když potřebuju předělat windows co řek jackm
To ti psát nebudu, to si najdi jinou obět. Není to nic, co bych ti tu mohl napsat a přesně potom fungovalo.
Můžou nastat problémy a ty se pak musí řešit na místě. Může se zničit zaváděč Windowsu. Musí se nastavit bootování v zaváděči i pro případnou bitovou kopii instalace Windows z partition.
Stejně je to veliká kravina dělat toto jako blbeček, to si neumíš udělat pořádek doma a radši budeš přeinstalovávat Windows? Nehledě na to, že pokud máš OEM licenci, tak následná aktivace pak není jednoduchá, musí se zavolat do MS, že jsi měl např. zavirováno a proto jsi musel přeinstalovat. Nicméně ani to nevím, zda je u OEM licence legální a není možné instalovat jen jednou i na tentýž počítač.
Stejně se to nakonec zvrhne k tomu, že na to nejsi ani softwarově připraven (nelegální Windows nebo OEM licence). Takže já tady končím, protože tvoje požadavky jsou nenormální.
Můžou nastat problémy a ty se pak musí řešit na místě. Může se zničit zaváděč Windowsu. Musí se nastavit bootování v zaváděči i pro případnou bitovou kopii instalace Windows z partition.
Stejně je to veliká kravina dělat toto jako blbeček, to si neumíš udělat pořádek doma a radši budeš přeinstalovávat Windows? Nehledě na to, že pokud máš OEM licenci, tak následná aktivace pak není jednoduchá, musí se zavolat do MS, že jsi měl např. zavirováno a proto jsi musel přeinstalovat. Nicméně ani to nevím, zda je u OEM licence legální a není možné instalovat jen jednou i na tentýž počítač.
Stejně se to nakonec zvrhne k tomu, že na to nejsi ani softwarově připraven (nelegální Windows nebo OEM licence). Takže já tady končím, protože tvoje požadavky jsou nenormální.
já jsem to vyřešil můj taťka nějak zaloguje pc aby se můj bráška nemohl v tom kopat v sobotu mi ho přeinstaluje na čistou kopii systému takže v poho ale jinak díky jackm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8224
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30