prosím o pomoc, čistil jsem registry ve winXP SP2 - programem JV16 Power tools (jako již mnohokrát) a nevím zda to s tím souviselo, nebo je to náhoda ale po restartu se objevila pouze tapeta bez ikon, po delší době komp zareagoval na Ctrl-Alt-Del a zkoušel jsem spustit explorer rúčo, ale napsalo to hlášku něco jako že k uvedenému souboru není přiřazen program a abych změnil nastavení v menu možnosti složky......, tak se chovají všechny aplikace, resp. exe soubory. Lze tedy procházet disk, ale chová se divně, když kliknu na "tento počítač" tak to v seznamu neukazuje nic, ale když kliknu na rolovací okno, tak si mohu vybrat z jednotlivých disků co mám.
Zkoušel jsem spustit v nouzovém režimu, ale výsledek stejný, zkoušel jsem bootovat z instalačního disku XP, ale před přepnutím do rozhraní win to hodilo blue screen.
Nevím si rady, existuje nějaký osvědčený program, který by šel nabootovat a opravil by základní (univerzální ?) soubory XP ??? aniž bych předtím musel udělat jejich zálohu. Mohlo kleknout něco na disku ? Jak nepřijít o všechna data, ale hlavně všechna nastavení vč. internetu.
Pls HEEEEELLLLLPPPPPPP, díky předem