POMOC!! Windows XP-nezobrazuje sa mi ikona Wifi sieť

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Aja12
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: POMOC!! Windows XP-nezobrazuje sa mi ikona Wifi sieť

Příspěvekod Aja12 » 20 srp 2013 13:29

Zkusil bych na tvém místě vložit kartu do jiného slotu. Už se mi párkrát stalo, že některé karty z ničehonic "zmizely" a toto pomohlo. Aja.

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 20 srp 2013 16:26

Kris píše:bohača no vy ste len banda ironyckych nerdov, hovorim že sa do toho nerozumiem a že neviem ako zistim typ a vyrobcu Wifi karty a vy sa tu hrate na hrdinov chlapci počitače niesu všetko aj keď viem že pre vas znamenaju život. Miesto toho aby ste s kľudom vysvetlili čo a ako zistim tak ste tu PC hrdinovia

To není chování žadatele o pomoc :evil:
Na otázky ITCrowda nereaguješ a když se Tě zeptá potřetí, tak mu (a mně, že jsem Tě na to upozornil) vynadáš a schováš se za to, že jsi PC lama, což jsi dosud neuvedl, tedy i lžeš! Myslím, že ITCrowda, který je hodně kompetentní k tomu aby Ti s Tvým problémem poradil, už tady neuvidíš a já jsem jen cítil potřebu Ti napsat, co si o Tvém sedláckém chování myslím. Tím zde rovněž končím :twisted:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Kris
nováček
Stav:

Příspěvekod Kris » 20 srp 2013 17:16

sedlaci ste tu akurat vy lebo zato že ste PC machri si myslite že ste krali, ano nevyznam sa tak do PC ako vy a čo poserem sa?? preto som prišiel na forum aby mi niekto rozumny poradil, odpovedal som na to čo som vedel a to čo som nevedel som povedal že neviem kde najdem, a toho smajlika si nechaj pre seba maniačik, za počitačom je veľa frajerov

guest

Příspěvekod guest » 20 srp 2013 17:25

Udělej co ti výše radí Aja12..

Zkusil bych na tvém místě vložit kartu do jiného slotu. Už se mi párkrát stalo, že některé karty z ničehonic "zmizely" a toto pomohlo. Aja.

Kris
nováček
Stav:

Příspěvekod Kris » 20 srp 2013 17:34

Ano, spravim to hneď ako budem pri tom PC, vam normalnym ďakujem za slušne rady vam mudrim ďakujem za vaše arogantne poznamky, ste machri :)

guest

Příspěvekod guest » 20 srp 2013 17:39

Nejprve musíš docílit, aby se ta karta objevila ve Správci zařízení. Pokud u ní bude ?? pak chybí ovladače a ty bychom mohli najít. Pokud se tem neobjeví vůbec, může být vadná.

Pokud se neobjeví, bylo by to asi na servis. To že tomu nerozumíš tě nemusí mrzet, každý umíme něco jiného. ;)

Kris
nováček
Stav:

Příspěvekod Kris » 20 srp 2013 17:54

Mňa to naozaj nemrzi, mrzi ma ironicke chovanie niektorych ludi ktory si myslia že su IT machri tak su to krali sveta, ja robim kulturistiku, robim box, robil som 10 rokov hokej ale nikdy by som neuražal svojim spravanim niekoho kto bol horši. Som rad že sa tu našiel aj niekto normalny, snaď to rozchodim moc to potrebujem. Diky moc.

guest

Příspěvekod guest » 20 srp 2013 17:56

Každý máme svoje nálady. Já když do toho monitoru čumím 12 hodin, tak mi také občas uletí nervy. To chce klid. ;)

Kris
nováček
Stav:

Příspěvekod Kris » 20 srp 2013 17:58

Každopadne ďakujem, skusim a uvidim, konečne aspoň viem čo treba spraviť aby som sa pohol.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”