Zdravím vás,
jelikož mám zabržděný NTB a hry se mi také sekají asi to bude díky virům a tak chci přeinstalovat NTB. Bratr mi ho už jednou reinstaloval a to nestahoval windowsi ani nic, nějak je prostě spustil přímo na NTB. Zeptal jsem se ho jak to udělal a on mi odpověděl že už si to nepamatuje ale že něco mačkal tak sem to zkoušel ale prostě ne a ne zapnout windowsi, tak se vás tímto topickem ptám, jak mám zapnout instalaci windowsů? Ty windowsi tu někde v NTB automaticky asi musí být jelikož je předtim instaloval bez jakéhokoliv stáhnutí, dole mám i origo klíč.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Srp 2013 13:02) ---
Myslím tím že něco mačkal při startu PC :)
Lenovo y500 windows reinstall
-
- Pohlaví:
Re: Lenovo y500 windows reinstall
Vítej na PC-Help!
Případně můžeš zkusit F11.
Notebooky tohoto výrobce jsou vybaveny zálohovacím programem „Acces IBM“, které vyvolá menu se zálohou nebo obnovení systému. Všechny modely počítačů Lenovo navícobsahují možnost vytvoření CD/DVD recovery.
Pro vytvoření CD/DVD postupujte následovně:
Postup v případě , že vlastníte notebook řady ThinkPad:
Zvolte nabídku Start->ThinkVantage->Recovery Media.
Postup v případě , že vlastníte notebook řady Lenovo 3000 :
Zvolte tedy nabídku Start->Lenovo Care->Create Recovery Media
Pokud si Recovery CD nevytvoříte, tak si jej můžete objednat u servisních partnerů firmy IBM-Lenovo
Případně můžeš zkusit F11.
Zmacne se tlacitko pri startu (viz manual)
Treba tady ten kram co tu mam na stole (U410) ma zleva zboku tlacitko, co se zmackne ve vypnutem stavu, a notebook se nabootuje do One Key Recovery. Pripadne OKR bys tam mel mit jako aplikaci.
Treba tady ten kram co tu mam na stole (U410) ma zleva zboku tlacitko, co se zmackne ve vypnutem stavu, a notebook se nabootuje do One Key Recovery. Pripadne OKR bys tam mel mit jako aplikaci.
Díky moc :)
Zalohuj si ale data, protoze to smaze cely disk C:
Ano našel jsem tu tlačítko po straně a když je ntb vypnutý a stisknu to, ukáže se mi Novo button menu, co mám dát? Normal Startup, BIOS Setup, Boot menu, System recovery, omlouvám se za takové otázky ale moc tomu nerozumím i když mi došlo, že normal startup to nebude a asi s největší pravděbodobností to bude Boot menu, když to dám, oběví se mi nabídka: Windows Boot Manager a EFI Network 0 for IPv4 pqk nějaké čísla a EFI Netwpork 0 for IPv6 a stejná čísla.. Když zvolim Windows boot manager prostě se restartuje ntb a tim to končí.
Nespustilo to instalaci win ale i tak sem to dal a dělá se nějaké System Recovery. :)
To je spravne
Nema to instalovat Windowsy, jen to obnovi image uz nainstalovanych Windows od Lenova
Nema to instalovat Windowsy, jen to obnovi image uz nainstalovanych Windows od Lenova
Naposledy upravil(a) petr22 dne 29 srp 2013 13:37, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
To také není instalace, ale obnovení do stavu jak si to koupil. Tak to má být.
Dobrá, děkuji za pomoc a ochotu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8036
-
od zeus