Potřebuji spustit pc v nouzovém režimu. Při startu a mačkání F8 mi naběhne volba "select boot device", ne jako bych potřeboval. Jak by to šlo?
díky za radu
Petr
Nedá se dostat do nouzového režimu WinXP
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já si nejsem jistý, ale nemá se v téhle nabídce zmáčknout znovu F8, aby ses dostal do té nabídky s nouzovým režimem? 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Pohlaví:
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud by nic nezabralo, tak zkus udělat log z Combofix a uvidíme jestli tam není nějaká chyba.
Stáhni si ComboFix (by sUBs) a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštění se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem klávesy 1
- Dále postupuj dle pokynů, během aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by měl program vytvořit log, který se ti zobrazí, jinak ho najdeš zde: C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
Stáhni si ComboFix (by sUBs) a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštění se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem klávesy 1
- Dále postupuj dle pokynů, během aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by měl program vytvořit log, který se ti zobrazí, jinak ho najdeš zde: C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7626
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52