Ako možem vyčistiť disk D? Vyřešeno
Ako možem vyčistiť disk D? Vyřešeno
Zdravím chcel by som sa spýtať mám takto plný disk D
takto nejak oho mám plny nedla by sa nejak prečistiť? nepozná niekdo sposob prosím? ak niekdo bude vedieť prosím napíšte :)Re: Ako možem vyčistiť disk D?
ono to je tak ale ja tam mam nejake prečinky ale ty asi nechápeš ja neviem čo v tom disku D mám ja všetkyx potrebné veci mam v C a do dečka som nič nedával nikdy...
Re: Ako možem vyčistiť disk D?
Tak na něj klikni pravým tlačítkem myši a dej formátovat.Vše se smaže.
okey dik super a tie prečinky čo som tam mal asi nič sa nestane ked som ich vymazal hadma že? :)
-
- Pohlaví:
1. piš tak, aby ti bylo rozumět.
2. Nikdy nic se neděje samo.
3. Pokus jdi tam nic nedal a nevíš co tam je, klidně to celé smaž. Systém používá výhradně C:
4. Žádný program, který by čistil nesystémový disk neexistuje, vždy ho musíš prohledat, zjistit, jaké soubory tam máš a nepotřebné smazat.
5. Čistící programy řeší pozůstatky po instalacích, dočasné soubory atd. Ty se tvoří v naprosté většině na systémovém disku.
2. Nikdy nic se neděje samo.
3. Pokus jdi tam nic nedal a nevíš co tam je, klidně to celé smaž. Systém používá výhradně C:
4. Žádný program, který by čistil nesystémový disk neexistuje, vždy ho musíš prohledat, zjistit, jaké soubory tam máš a nepotřebné smazat.
5. Čistící programy řeší pozůstatky po instalacích, dočasné soubory atd. Ty se tvoří v naprosté většině na systémovém disku.
ako vidím nič sa mi nezmazalo z počitača takže je to okey na D som nemal nič nikdy som tam nedaval takže nič sa mi ani nemohlo vymazať a olúvam sa že píšem tak trochu že mi neni rozumieť. takže vyriešené LOCK dávam :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1356
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
05 čer 2025 17:42