Tady to je:
http://s799.photobucket.com/user/katka97/media/screenshotcisteni6_zps5de2d036.png.html
http://s799.photobucket.com/user/katka97/media/screenshotcisteni5_zps00b35867.png.html
http://s799.photobucket.com/user/katka97/media/screenshotcisteni4_zpsa576d8ec.png.html
Bordel v Pc
Re: Bordel v Pc
To je přesně to, co mě zajímalo. A teď tě maličko zklamu. Katko, jsem po čtyřiadvacítce, je půlnoc a mně už to moc nemyslí. Až se vyspím, podívám se na to zevrubně a po dohodě s tebou dáme dohromady programy k odinstalování. Po jen letmé kontrole těch screenů jich bude patrně víc než deset, možná až ke třiceti. Uvidíme, co to udělá.
Zatím Dobrou noc.
PS: Ty screeny se dávají sem:
Zatím Dobrou noc.
PS: Ty screeny se dávají sem:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ok díky
Tak jsem se dobře vyspal a v příloze Ti posílám seznam programů pro případné odinstalování. Snažil jsem se, abys věděla, k čemu ty programy slouží, je tam spousta odkazů, kde se o těch programech najdou užitečné informace a máš tam dost prostoru pro vlastní rozhodování. 4 programy Ti ale doporučuji odinstalovat dost kategoricky, důvody najdeš vždy u toho kterého programu. Jsou to: Blue Stacks Notification Center, Goforfiles, Pando Media Booster a ZoomEx.
Programů, které nejsou v seznamu zmíněné, je zbytečné si všímat. Jinak budu rád, když si to přečte a vyjádří se k tomu i někdo další, přece jen je to můj soukromý názor a nejsem neomylný.
Programů, které nejsou v seznamu zmíněné, je zbytečné si všímat. Jinak budu rád, když si to přečte a vyjádří se k tomu i někdo další, přece jen je to můj soukromý názor a nejsem neomylný.
- Přílohy
-
- Katka97.doc
- (33.5 KiB) Staženo 41 x
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ahoj, diky moc, promazala jsem to, ale furt toho tam je plno
Co by se dalo ještě vymazat:

A na co je tohle:
*Qick time
*Power DVD
*Open Al
*Microsoft Silverlight
*Easy Dent 4 Simple Viewer
*Free COmmander
*GoForfiles-me pise Error- system nemuze nalezt uvedenou cestu(to to znamena ze je to uz vymazany nebo co?)
*A mohu vymazat Javu 6, kdyz tam je i Java 7 ???
Použivam jen:
KMP player, NFS, Counter strike, Skype, Google chrom, Photoshop 6, Minecraft, Picassa, Open office, AVG jako antivirus a to je asi vše.
Co by se dalo ještě vymazat:

A na co je tohle:
*Qick time
*Power DVD
*Open Al
*Microsoft Silverlight
*Easy Dent 4 Simple Viewer
*Free COmmander
*GoForfiles-me pise Error- system nemuze nalezt uvedenou cestu(to to znamena ze je to uz vymazany nebo co?)
*A mohu vymazat Javu 6, kdyz tam je i Java 7 ???
Použivam jen:
KMP player, NFS, Counter strike, Skype, Google chrom, Photoshop 6, Minecraft, Picassa, Open office, AVG jako antivirus a to je asi vše.
Myslím, že zlikvidovaných přes 20 zbytečností je na první pokus docela úspěch.
S přihlédnutím k tomu, cos napsala na konci odinstaluj ještě: Quick Time, Open AL, Easy Dent 4 Simple Wiever. Power DVD je přehrávač stejně jako KMPlayer, takž ten můžeš odstranit taky. Microsoft Silverlight je plug-in pro Chrome, nemazal bych, Free Commander je něco jako Total Commander - souborový manažer, nelikvidoval bych. Pokud Java 7 nepřepsala Javu 6, budou každá jiná, nechal bych obě.
Co se GoforFiles týká, zkus ho najít pomocí Hledat ve startovním okně, pokud Ti to něco najde, normálně to vymaž (delete).
Ještě můžeš odstranit Movies Toolbar for Internet Explorer, Internet Explorer Toolbar 4.7 by SweetPacks, případně i Video Converter Bundle by SweetPacks.
Jinak Ti nezbývá než dávat větší pozor když cokoli instaluješ, protože většina programů s sebou přitáhne i nějaký balast, který se Ti taky nainstaluje, pokud to při instalaci neodmítneš. To ale znamená, že všechna instalační okna musíš prohlédnout, ne je jen bezmyšlenkovitě odklikat, a pokud Ti nějaký ten balast nabízí, tak jej odmítnout!
S přihlédnutím k tomu, cos napsala na konci odinstaluj ještě: Quick Time, Open AL, Easy Dent 4 Simple Wiever. Power DVD je přehrávač stejně jako KMPlayer, takž ten můžeš odstranit taky. Microsoft Silverlight je plug-in pro Chrome, nemazal bych, Free Commander je něco jako Total Commander - souborový manažer, nelikvidoval bych. Pokud Java 7 nepřepsala Javu 6, budou každá jiná, nechal bych obě.
Co se GoforFiles týká, zkus ho najít pomocí Hledat ve startovním okně, pokud Ti to něco najde, normálně to vymaž (delete).
Ještě můžeš odstranit Movies Toolbar for Internet Explorer, Internet Explorer Toolbar 4.7 by SweetPacks, případně i Video Converter Bundle by SweetPacks.
Jinak Ti nezbývá než dávat větší pozor když cokoli instaluješ, protože většina programů s sebou přitáhne i nějaký balast, který se Ti taky nainstaluje, pokud to při instalaci neodmítneš. To ale znamená, že všechna instalační okna musíš prohlédnout, ne je jen bezmyšlenkovitě odklikat, a pokud Ti nějaký ten balast nabízí, tak jej odmítnout!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nakonec znovu použij na úklid Ccleaner. Pak spusť kontrolu disku. Ta naběhne po restartu a je třeba ji nechat dokončit. Po jejím dokončení spusť defragmentaci disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A to udělam jak? - jak spustim kontrolu disku a jak defragmentuji disk? prosim
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V tento počítač klik pravým myšítkem na disk C a vybrat kontrolu disku a podobně potom defragmentovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Udělala jsem to ale nezda se mi ze se neco změnilo- na co je to dobry?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mělo by to poněkud zlepšit rychlost nabíhání PC a programů, ale není to podstatné zvýšení.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”