Acer Aspire 5334, win 7
Acer Aspire 5334, win 7
Dobrý den, mám problémy s najetím tohoto notebooku. Po zapnutí se mi na displeji zobrazí až kompletně najetý win 7. Nic před tím, pouze černá obrazovka. Po přípojení k externímu monitoru funguje vše v pořádku. Zkrátka se nedostanu do biosu, do nouzového režimu ani k butování bez externího monitoru. Prosím poraďte
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Acer Aspire 5334, win 7
Na grafické kartě máš nastavené 2 monitory. Jako primární bude nejspíš určen ten připojený. Stačí to přehodit, primární - notebook, sekundární - monitor.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
ne ne, to je v pořádku když je propojen notebook pomocí VGA kabelu s externím monitorem, tak na ext. monitoru při start je vše vidět, tzn. nabídka do setupu nebo nabídka butování, ale na displeji notebooku je jen černá obrazovka, chvíli čekám a pak najede w7 na obou monitorech. Jde jen o to, že když nemám notebook připojený k ext. monitoru, tak se po startu nedostanu k možnostem jako bios nebo butování, nebo nouzový režim
Přečti si ještě jednou - nebo radši třikrát - co Ti radí Pic. Z Tvé odpovědi to vypadá, žes tu radu vůbec nečetl!
Zase jsem trouba. Radil pochopitelně d1amond
Zase jsem trouba. Radil pochopitelně d1amond

Naposledy upravil(a) wattmetr dne 18 pro 2013 23:38, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Tak si ještě jednou přečti, co jsem Ti psal.
Monitor, který je nastavený jako sekundární (2), se zapne až po najetí Windows. Tzn. že musíš přehodit pořadí monitorů. Notebooku je jedno, jestli je monitor připojen nebo ne. Prostě pošle boot obraz na primární zobrazovací zařízení - tj. externí monitor, bez ohledu na to zda je připojen či nikoliv.
Monitor, který je nastavený jako sekundární (2), se zapne až po najetí Windows. Tzn. že musíš přehodit pořadí monitorů. Notebooku je jedno, jestli je monitor připojen nebo ne. Prostě pošle boot obraz na primární zobrazovací zařízení - tj. externí monitor, bez ohledu na to zda je připojen či nikoliv.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ale pri bootu by se to melo ridit nastavenim BIOSu, ne?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Primární je notebook, sekundární LCD, defaultní bios nepomohl, formát systému také ne, mimochodem jsem se dověděl, že byl asi před měsícem vyměněn rozbitý display. Mě se notebook dostal do ruky s tím, že nenajíždí, formát systému to spravil, bohužel si nevím rady s tímto problémem, co jsem popisoval.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1902
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 22:32