Ahoj, potřeboval bych se Vás zkušenějších na něco zeptat..
Chystám se instalovat nový Win7 Ultimate (teď mám starter)..nový Win mám na flashce, která už stačí jen nabootovat, ale teď pro mě nastávají otázky.
1, Když budu instalovat na starter nový win (ultimate), smažou se mi nějaká data krom starého Win? Popř. disky mám rozdělené na C: (na něm i Win) a D: (OTÁZKA: data zůstanou na obou discích nebo jen na D: a mám tam proto C: přesunout ?)
2, Jak pro jistotu zálohovat W7 Starter, který mám na pc teď na USB flashku? (JEN .iso SOUBOR-resp. Windows - NE ŽÁDNÁ JINÁ DATA Z DISKŮ)
Děkuju za odpovědi :)
Zůstanou mi data + jak zkopírovat Win?
-
- Pohlaví:
Re: Zůstanou mi data + jak zkopírovat Win?
1) Předpokládám že oddíl C zformátuješ a tak bys dat
a měl přetáhnout na D. Pokud pak W nainstaluješ správně na C, data na D zůstanou.
2) Můžeš si vypálit obraz C.
a měl přetáhnout na D. Pokud pak W nainstaluješ správně na C, data na D zůstanou.
2) Můžeš si vypálit obraz C.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Záloha W7 se dá udělat v ovládacích panelech - zálohování a obnovení — vytvořit bitovou kopii Windows.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Děkuju vám oboum, otázka č. 1 je tedy jasná..u 2. už to je horší, když dám vytvořit bitovou kopii a umístění zvolím 8GB flashku (vypálit nemohu, protože můj not nemá mechaniku, externí taky nemám), píše, že Tato jednotka není platné umístní zálohy..podle mě chce zálohovat celý disk C:, já chci ale JEN WINDOWS..nějaké nápady? :)
-
- Pohlaví:
Spíš to neumí udělat ne flešku, pročti http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... stem-image zda tam k tomu něco není.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nic jako záloha "jen windows" u těch predinstalovanych neexistuje. Můžeš udělat pouze standardní recovery, pomocí utility od výrobce. Ta by měla jít na flash disk, ale potřebuješ minimálně 16GB.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
no a proc vubec dalat zalohu win? data na D ti zustanou. na C mas asi jen win a veci v program files, predpokladam, ze se toho chces zbavit.
nevim, co by udelalo to, kdybys obnovil disk C z edice starter na win7 ultimate. to snad ani nemuze jit
nevim, co by udelalo to, kdybys obnovil disk C z edice starter na win7 ultimate. to snad ani nemuze jit
zálohu starteru jsem chtěl udělat jen pro jistotu, kdyby ten ultimate nešel..takže na to asi kašlu
mimochodem když mám starter 32bit tak by mi tam měl jít koupený ultimate 32bit že?
mimochodem když mám starter 32bit tak by mi tam měl jít koupený ultimate 32bit že?
-
- Pohlaví:
Vzhledem k tomu že uděláš čistou instalaci je jedno kolik bit.
Můžeš udělat pouze standardní recovery, pomocí utility od výrobce. Ta by měla jít na flash disk, ale potřebuješ minimálně 16GB
ok, díky moc, az budu mit cas tak to udelam, pak kdyztak jeste napisu jestli se povedlo nebo jeste budou nejaky problemy..
dík všem

dík všem
a dej si tam 64bit, pokud teda nemas hodne stary komp
Je to netbook.
Ta Ultimate edice bude vyrazne pomalejsi nez Starter, nehlede na to ze ma nejspis jen 1-2 GB RAM.
Ta Ultimate edice bude vyrazne pomalejsi nez Starter, nehlede na to ze ma nejspis jen 1-2 GB RAM.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2811
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 22:05