Ahoj, mám problém. Po nějakých úkonech jsem byl donucen smazat složku Dokumenty v PC, ale nyní, když jí chci opět vytvořit, tak mi počítač hlásí, že ta složka existuje. Ale když otevřu umístění, tak jí nevidím. Nevíte někdo co s tím
Mám Windows Vista B
Složka dokumenty
-
- Pohlaví:
Re: Složka dokumenty
Vista B?
Koukni na tuto cestu:
Koukni na tuto cestu:
C:\Documents and Settings\Administrator\Dokumenty
Při vyhledávání mi PC hlásí, že je složka na této adrese : C:\Users\Admin\Dokumenty Ale tam se neukáže
Vista Business
Vista Business
-
- Pohlaví:
Není skrytá? Nastav si v Možnosti složky zobrazení skrytých souborů, jinak nevím. A není v nabídce Start?
Co je to za pitomost mazat celou složku a ne obsah?
Co je to za pitomost mazat celou složku a ne obsah?
No, nejdřív sem si dokumenty přendal na E:\, pak sem si prohazoval písmena disků, a tím si způsobil chybu PC (zamrzal mi průzkumník), kterou sem odstranil, ale za cenu smazání sloky. Po záchraně všech dat.
Podivej se do registru, kam je nasmerovana slozka Dokumenty (je to v nastaveni uzivatelskeho profilu)
Ta slozka pak musi pod danou cestou existovat.
Ta slozka pak musi pod danou cestou existovat.
V registru mám dokumenty pod E:\, ale disk E už v PC nemám. Co dál? Ať to nez..... ještě víc.
Kde ji vytvaris?
Musi existovat tam, kam smeruje cesta v registru. Neni to pouze nejaka slozka na disku, jsou na ni vazany systemove promenne a je to vychozi adresear pro ukladani dokumentu (pouzivana je vzdy cesta z registru).
Musi existovat tam, kam smeruje cesta v registru. Neni to pouze nejaka slozka na disku, jsou na ni vazany systemove promenne a je to vychozi adresear pro ukladani dokumentu (pouzivana je vzdy cesta z registru).
A jak se dostanu do toho registru, kterej ty myslíš?
Myslel jsem ze ses to nasel:
"V registru mám dokumenty pod E:\,"
"V registru mám dokumenty pod E:\,"
V regedit.exe ale to byli odkazy programů.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”